Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Calzetti

Опит и професионализъм

Calzetti се ражда благодарение на дългогодишния опит на екип от професионалисти в продажбата на италиански сирена на международния пазар.

Продуктите на компанията, произведени по най-висок стандарт и без консерванти присъстват в много италиански магазини за деликатеси и супермаркети из цяла Италия, и са любим помощник в кухнята на професионалния готвач.

Качество и разнообразие

Следейки нуждите на пазара и промените потребителските навици, Calzetti започва да произвежда своята широка селекция кремообразни сирена – готови за употреба продукти с богато съдържание с най-високо качество.

За професионалисти

Кремообразните сирене Calzetti са широко използвани в сферите на хотелиерството и ресторантите и са ценна помощ в кухнята на професионалния готвач.

Практични, бързи и готови за употреба, във всички свои врианти продуктите на Calzetti придават на ястието силно характерен вкус, а производствената гъвкавост на компанията и позволява да разработва нови варианти според нуждите и изискванията на пазара.

Стремеж към качество

Високият стандарт и гъвкавостта превръщат Calzetti във важен партньор за тези, които искат най-добрите вкусове и решения в кухнята.

Компанията също дава висок приоритет на грижата за околната среда: от правилното рециклиране на компоненти до използването на устойчиви опаковки и алтернативни източници на енергия, Calzetti се съобразява с околната среда при производството на своите продукти.

Повече за Calzetti

Visit the website: www.ifcfood.com

Check out Facebook page

See Instagram page

Започнете да работите с продуктите на Calzetti и във вашите обекти

Advertisement