Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Danaeg

Danaeg - удобство за готвача

Като хранителна компания, която съществува от повече от 125 години, Danaeg има дълга история на иновация и качество, като днес е един от водещите доставчици на яйчни продукти на национално и международно ниво. Със своята широка продуктова гама, Danaeg цели да улесни работата на професионалните готвачи, пекари и сладкари.

Мисия за качество и устойчивост

Като модерен хранителен бизнес, основната мисия и задача на Danaeg е да произвежда и продава яйца и яйчни продукти възможно най-ефективно, безопасно и устойчиво.

danæg_æg_skalæg19

Визия и ценности

От основаването на Danaeg през 1895 г. са се променили много неща, но две остават непроменени след повече от век – фермерската кооперация като основа на работата, и постоянна визия за предоставяне на най-висококачествените продукти за кухнята на професионалния готвач.

Водена от тези две неща, Danaeg винаги дава на клиентите си повече, отколкото очакват, и спазва това, което обещава.

danæg_æg_skalæg19

Качество от Дания

Като професионален готвач, има много причини да използвате яйца с датски произход и качество – производителите спазват изключителни високи стандарти за безопасност на храните, здравето и хуманното отношение към животните, които надхвърлят установените правила в ЕС.

Яйцата от Дания са сред най-безопасните в света – производството им е обект на една от най-строгите програми за контрол в света, при която кокошките се изследват за всички видове салмонела на всеки 14 дни, а в своите предприятия, Danaeg извършва допълнителен контрол и тества своите кокошки всяка седмица.

Безопасност от хамбара до кухнята

Използването на международни системи за управление на качеството и един от най-строгите в света стандарти за високи хигиенни изисквания превърнаха Danaeg в еталон за висококачествени яйчни продукти с изключителна сигурност на храната и доставката от хамбара до производственото предприятие до кухнята на готвача.

Всички компании от DANÆG Group са сертифицирани по ISO или подобни стандарти, които гарантират изключителна безопасност на храните и качеството на процесите и продуктите.

Повече за Danaeg

Visit the website: www.danaeg.com

Check out Facebook page

Check out YouTube channel

Започнете да работите с продуктите на Danaeg и във вашите обекти

Advertisement