Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Elda

Elda - 100 години качество и професионализъм

Като семейна компания с над 100 години опит и три поколения традиция в производството на млечни продукти, Elda е сред най-добрите производители на крема сирене, маскарпоне и рикота. Водена от своята страст към млечните продукти, компанията работи ежедневно, за да подобри потенциала на тези любими на професионалистите продукти.

Мисия за иновация

Още от основаването на компанията, Elda се стремим към иновации, осъвършенвтване и оптимизиране на технологията, процесите и управлението в своята работа, което позволява на компанията да се развива и да предлагаме все по-висококачествени продукти и решения за своя пазар.

Грижа за качеството

Elda използва само най-добрите съставки за най-добрите продукти, а всички суровини идват от партньори, които компанията познава, има доверие и е в дългогодишни отношения, за да може да създаде вкусни, иновативни продукти, които да се харесат на всеки професионалист.

Благодарение на своят висок производствен капацитет, щателна организация и инвестиции в изследвания и развитие, Elda може да отговорим бързо и индивидуално на всяка заявка и желание на своите клиенти.

Свеж вкус

За Elda, всеки продукт е специален. Компанията се грижи за всеки детайл, избира единствено най-висококачествените съставки и гарантира максимална безопасност на своите продукти, за да предложи възможно най-добратите крема сирене, рикота и маскарпоне на пазара.

Цялото качество на Elda е достъпно и за вашата кухня, за да създадете вкусните специалитети, които марката може да приготви за вас.

Стандарт на производство

Уникалният производствен процес на Elda е проектиран специално, за да отговори на нуждите на професионалиста в кухнята.

Компанията използва само най-добрите и сигурни технологии на производство, за да осигури максимално качество и непрекъснатост на своите процеси.

Повече за Elda

Visit the website: www.eldaricotteria.it

Check out Facebook page

Visit YouTube channel

Започнете да работите с продуктите на Elda и във вашите обекти

Advertisement