Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Frosty

Пресни съставки, високо качество и добър вкус от Норвегия.

Salsus е компания, специализирана в производството на висококачествени изцяло натурални и първокласни бульони и готови сосове, направени само от пресни норвежки съставки. Целта на компанията е толкова колко лесна, колкото и трудна: да произведе най-добрите бульони и сосове за професионални готвачи.

Философия на работа и производство

Продуктовата гама на Salsus е резултат на тенденциите и изискванията на съвременния пазар и потребители, което означава естествен вкус и текстура, наблягане на устойчивостта и акцентиране върху ползите от здравето чрез производство само с естествени съставки.

Качество и традиция

Всички продукти на Salsus са прозведени от всеотдайният и информиран персонал на компанията в своето ново производствено предприятие, намиращо в сърцето на Норвегия, с помощ от най-добрите готвачи в страната и с най-голямо уважение към класическите рецепти.

Истински вкус

Всички бульони и сосове се произвеждат от зеленчуци, билки, месо, риба, ангешко и млечни продукти в прясно състояние, без добавки и подобрители по рецепта на най-добрите готвачи в Норвегия, а процесът се следи отблизо от професионален персонал, гарантиращ качеството и вкуса.

salsus-kraft-1liter-skisser-pakkeband-eng

Условия на производство

Salsus разполага с мащабно, екологично чисто предприятие за производство на продуктите си, а уникалната система на работа позволява на компанията да произвежда своята широка гама продукти. Условията за готвене са фино настроени и зададени индивидуално за всяка рецепта, за да се получи автентичния вкус и да се постигнат оптимални резултати при всяко изпълнение, а ефективните контролирани процеси на производство гарантират продукти с възможно най-високо качество.

salsus-kraft-1liter-skisser-pakkeband-eng

Повече за Salsus

Започнете да работите с продуктите на Salsus и във вашите обекти