Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Louis Francois

Един век иновация и майсторство

С над 100 години опит в създаването на първокласни продукти, Louis Francois е лидер в специализираните и технически съставки за печене и сладкарство. Фокусирана върху иновациите и прецизността, компанията създава продукти, които са от съществено значение и полза за всеки професионалист в кухнята.

Стремеж за съвършенство

Компанията е основана от Луи Франсоа през 1908 г., самоук изобретател с активен интерес в подобряване на практиката на пекарството и сладкарството, за да направи работата на професионалния готвач по-лесна. 100 години по-късно компанията все още пази страстта на своя основател и стремежа му към съвършенство.

Създадена за готвача

Louis Francois произвежда и предлага на световен мащаб широка гама от продукти за пекарство, сладкарството, шоколад, сладолед и гастрономическата индустрия. Всички продукти се основават на естествени продукти: от желатина до разнообразните видове пектин.

Компанията предлага продукти, които са идеални за разработване на веган и вегетариански рецепти, които заместват традиционните продукти, но гарантират качество. Богатият избор на продукти е създаден, за да отговори на нуждите в кухнята.

Подобрение и усъвършенстване

С взискателност, изобретателност и стриктен контрол към качеството, Louis Francois разработва своята гама на основата на естествени продукти: агар агар, арабска гума, трагакант и яйчен прах, които намират често приложение в кулинарията и са пръв помощник на готвача.

С своето ноу-хау и 100 години опит, компанията намира решения на проблемите, свързани с консервирането, текстурата и емулсията, които се срещат в хранително-вкусовата промишленост.

History and tradition

През далечната 1908 г., Луи Франсоа създава своята лаборатория в Париж и основава своята собствена компания.  Повече от век по-късно, водена от неговата страст към иновацията и съвършенството, компанията е лидер на световния пазар със своята широка гама продукти.

В продължение на три поколения, Louis Francois продължава да спазва своята традиция със креативност и смирение.

Повече за Louis Francois

Започнете да работите с продуктите на Louis Francois и във вашите обекти

Advertisement