Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Negroni

Negroni - Еталон за качество

Negroni е най-известната и обичана марка за сушени месни продукти в Италия. Част от Gruppo Veronesi от двадесет години, компанията е еталон на пазара за храни и дава надеждна гаранция на всеки професионалист за качеството на своите продукти.

Повече от век опит

Със своите 100 години опит на пазара за висококачествени деликатесни меса, Negroni заема лидерска позиция и заслужено получава прозвището най-известната Италианска марка колбаси.

Успехът на Negroni

Марката дължи успехът си на своята широка и разнообразна продуктова гама, високи стандарти за качество и спазването на своята традиция за работа и производство.

Negroni преработва и пакетира своите продукти в специализирани, модерни съоръжения, което позволява на компанията да постигне най-високите нива на безопасност и качество на храните.

Марката винаги oбръща специално внимание на новите тенденции и желания в професионалната хранителна индустрия, предлагайки подбрана професионална линия продукти, за да предложи удобство, практичност и вкус за готвача.

Принципи и мисия

С цел да гарантира най-високите стандарти за качество, изисканост на вкуса и безопасност, философията на Negroni се основава на пълен контрол на целия производствен процес – от храненето на животните до дистрибуцията на крайния продукт.

Благодарение на тези принципи, днес марката е общопризната като еталон за качество на месните италиански продукти и нейните високи постижения са засвидетелствани сертификационни консорциума.

Стандарт и качество

Negroni се ангажира да поддържа и да се съобразява изцяло с европейските разпоредби, за да постигне най-високите международни стандарти за сертифициране. За да спази своят ангажимент, компанията съчетава употребата на висококачествени съставки с най-новите технологични процеси на производство.

Повече за Negroni

Visit the website: www.negroni.com

Expand Facebook page

Follow Instagram page

Check out YouTube channel

Започнете да работите с продуктите на Negroni и във вашите обекти

Advertisement