Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

St Michel

St Michel - Автентичният френски вкус

Във Франция любовта към добрата храна е толкова важна, колкото и любовта към страната и семейството. Основана през 1905 г. семейната пекарна St Michel работи, за да може хора по целия свят – от семейства до професионални готвачи – да се насладят на добрите неща в живота. Благодарение на своят персонал, St Michel продължава да използва своето традиционно ноу-хау и да го предава ден след ден на следващите поколения.

Професионализъм на производство

St Michel използва своите знания и традиционни рецепти като извършва всяка стъпка от процеса на производство – месене, разбиване и печене самостоятелно във своите производствени обекти във Франция, защото вярва, че една бисквита може да бъде истински полезна в кухнята на професионалиста, само ако е добре направена.

Качество и традиция

Традицията на производство на St Michel и философията за висококачествените продукти на компанията се основават преди всичко на здравия разум. St Michel следва инстинкта си за качествено производство и в своите продукти използва само яйца от свободни кокошки, не използва палмово масло, както и залга само на френска пшеница, за да даде на всеки готвач само най-доброто.

Любов към вкуса

Като традиционна марка с любов към всичко вкусно St Michel, винаги се стреми да разширява своят кулинарен репертоар, за да изобрети или преоткрие нови бисквити и да ги предложи в кухнята на професионалния готвач.

Любовта към добрата храна дава на марката цел да сподели свото френско чувство за върхови постижения, като произвежда висококачествени продукти, за да бъдат истински оценени и полезни на професионалиста, както и да им се насладят семейства от цял свят.

Произведено във Франция

Още от своето основаване през 1905 г. като френска семейна традиционна марка, компанията прави бисквити, торти и други вкусни продукти само в собствените си фабрики във Франция. В допълнение към своите емблематични френски печени бисквити, St Michel знае как да иновира и преоткрива класически рецепти като им придаде своят уникален френски вкус, а над 100 години опит и ноу-хау прави марката горда, че допринася за хранително наследство на родната си страна.

Повече за St Michel

Visit the website: www.stmichel.com

Follow Instagram page

Expand Facebook page

Започнете да работите с продуктите на St Michel и във вашите обекти

Advertisement