Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
  • Няма продукти в количката.

Singletons

Иноватори на сирене от 1745г.

Singletons & Co е британски производител и търговец на сирена, базиран в Ланкашър. Компанията комбинира изпитани и тествани от поколения традиционни техники с нови и иновативни подходи към вкуса, за да създаде вкусно сирене за ценители.

Опит в създаването

Благодарение на дългият си опит в производство на сирене, компанията създава от най-добрите сирена, които Великобритания може да предложи. Днес вкусните сирена на Singletons радват хора по целия свят, резултат от безкомпромиснатa отдаденост на качеството и дългогодишният опит на компанията.

Първокласни сирена

Singletons разбира изискванията и нуждите на професионалната индустрия по отношение на време, удобство и практичност на работа и се стреми да предложи най-добрите решения на професионалистите, нуждаещи се от качествени продукти.

Вкусното сирене е в основата на всяка част от работата на компанията, затова компаниятя избира само първокласни сирена с несравним вкус.

Ръчно избработени по специална рецепта, сирената на компанията са печелили награди както на национално, така и на международно ниво.

Традиция на производство

For generations, Singletons has hand-crafted its cheeses using traditional techniques and recipes passed down from the Singleton family.

From Parlick sheep's milk cheese, traditional creamy Lancashire Beacon Fell and Forest of Bowland Cheddar to traditional cheeses, Singletons' entire range is made in-house at Mill Farm.

Благодарение на разнообразието си от качествени сирена, компанията разполага с подходящите продукт за професионалиста, за му предложи ефективността и удобството, от които се нуждае.

Постижения и награди

Singletons произвежда сирена в едно и също село повече от 80 години, но клиентската база на компанията обхваща целия свят. Многобройните награди от някои от най-престижните конкурси в света, както и двете Куинс награди за международен износ говорят сами за себе си. Най-голямото постижение обаче на компанията е културата, която изгражда през десетилетията. Култура на страст, гордост, иновации и качество.

Повече за Singletons

Посетете уебсайта: www.singletonscheese.com

Разгледайте Facebook страницата

Посетете Twitter профилът на Singletons

Започнете да работите с продуктите на Singletons и във вашите обекти

Реклама