Посланикът на Кралство Белгия в България посети ЕОС - EOS Horeca
Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

The Ambassador of the Kingdom of Belgium to Bulgaria visited the ECOSOC

Негово Превъзходителство посланикът на Кралство Белгия – Фредерик Мьорис, даде визита на дистрибуторската фирма ЕОС. Той бе посрещнат топло от целия екип на компанията. Придружаван от съсобственика и основател на ЕОС г-н Тодор Грудев и управляващия сътрудник г-н Теодор Тодоров, Негово превъзходителство посети офисните и складовите помещения на ЕОС. Той похвали дистрибуторската компания за прекрасните и ползотворни търговски отношения с Белгия.

ЕОС внася от Белгия не един качествен продукт. Във висококласната ни селекция от белгийски продукти се включват:
D&L майонеза – тя една от най-известните и използвани майонези в света, приготвена по оригинална рецепта с пресни яйца и лимон.
D&L къри сос – компанията Devos Lemmens съществува още от 1920 г. като семеен бизнес от Антверпен. В началото е стартирала с консервирани кисели краставички, но впоследствие разширява портфолиото си с първокласната си майонеза и вкусния сос къри.
Imperial месни деликатеси – те включват шунка, пастет от свински дроб, филе „Мезон“ и Парижки пресен салам – всички неустоими.

Н.Пр. Фредерик Мьорис поздрави фирма ЕОС за добрите практики по имплементирането на белгийските продукти на българския пазар. Той е очарован от примера на ЕОС в дистрибуцията на качествените белгийски стоки и насърчи фирмата да продължава в същия висок дух.

Дистрибутор за пример! Това само ни дава още повече вдъхновение да осъществим мисията си за повишаване на стандарта на живот в България чрез качествените продукти.
Защото ЕОС доставя качеството, което прави разликата! Тя очевидно се забелязва, което ни прави много щастливи и благодарни!