Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Elda – Като семейна компания с над 100 години опит и три поколения традиция в производството на млечни продукти, Elda е сред най-добрите производители на крема сирене, маскарпоне и рикота. Водена от своята страст към млечните продукти, компанията работи ежедневно, за да подобри потенциала на тези любими на професионалистите продукти.

Naarmann – вече повече от 117 години, компанията Naarmann от региона Мюнстерланд е доставчик на висококачествени дълготрайни и разнообразни млечни продукти за кетъринга, хранително-вкусовата промишленост и производството на храни. Благодарение на високото качество при производството на млечни продукти и постоянното доразвиване на асортимента, Naarmann успява да си създаде име на производител на мляко в професионалната сфера, и оттогава става неизменна част от кетъринга и хотелиерството и добър помощник за професионалиста във кухнята.

cacao-barry

Cacao Barry – един от най – вдъхновяващите брандове за шоколад с история датираща от 1842г. Фокусът на Cacao Barry върху новото, иновацията и неотклонното качество са спечелили популярност на бранда сред ценителите на шоколада от цял свят. Гамата му “single origin“ предлага изключителната експертиза на топ шоколатиери в индустрията, както и неизменната занаятчийска нотка на френската сладкарска школа.

Masdeu е компания посветена на производството и комерсиализацията на голямо и креативно разнообразие от продукти за кетъринг и по – специално на основи за храни предназначени за пълнене, като тарталети, vol-au-vent, вафли и вафлени фунийки.

St. Michel е създадена през далечната 1905г. като семейна пекарна St. Michel и оттогава до днес се превърна в символ на френската любов към храната и култура, а емблематичният мадлен в истински посланик на традицията и натуралното пекарство по света.

  • продукти с яйца от свободно гледани кокошки
  • брашно от френска пшеница
  • без наличието на палмово масло

Boiron е световен лидер в замразените плодови и зеленчукови пюрета с присъствие в 80 страни и опит повече от 40 години. Новата линия на компанията „Ambient“ съдържа най – популярните 6 вкуса и е изцяло съобразена с професионалните нужди на сладкари и топ шефове от цял свят.

  • без наличието на захар, консерванти и оцветители
  • срок на годност от 15 месеца и 5-8 дни след отваряне
  • опаковка съобразена с ергономичните нужди на професионалистите.