Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

AIA

AIA - Kaчество и иновация

Благодарение на висококачествените си иновативни продукти и своята визия за бъдещето, AIA се превръща в италиански производител на храни номер едно в Европа. Като една от най-важните марки в италианската агроиндустрия, компанията залага на иновациятa и качеството на своите на продукти, за да удовлетвори както крайния потребител, така и нуждите на професионалния готвач.

Лидер в Италианската месна индустрия

Основана преди повече от 50 години, ясната визия за бъдещето и иновативният подход помагат на AIA да стане лидер на пазара за месни хранителни продукти. Способността на марката да предлага качествени решения за пазарните изисквания я превръща в основна сила в секторите, в които оперира.

Мисия и ценности

AIA е не само производствено предприятие, но марка с гарантирано качество, чиято мисия е да даде неизменно високи стандарти за качество за своите продукти, както и да разшири продуктовата си гама и със своят новаторски подход да предложи нови вкусове, удобство и практичност в кухнята за всеки професионалист.

Лидерство и успех

През последните 30 години, AIA обслужва своите италиански клиенти с нови продукти, чийто вкус и вкус срещнаха голям пазарен успех. От Wudy (1985), през BonRoll (1994) до Dakota (2013), AIA прави тези имена част от ежедневните хранителни навици на своите клиенти и утвърждава лидерството си, благодарение на желанието си за иновации, запечатано в ДНК-то на компанията.

Над 50 години опит

След като преди повече от 50 години влезе както в домовете и трапезите на италианските семейства, така и в кухнята на професионалните готвачи за да допринесе с качеството на своите месни продукти, AIA продължава пътя си със своята традиция на иновации и качествени продукти.

Повече за AIA

Посетете уебсайта: www.aiafood.com
Посетете Facebook страницата
Последвайте Instagram страницата
Разгледайте YouTube канала

Започнете да работите с продуктите на AIA и във вашите обекти

Реклама