Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Cacao Barry

Повече от 175 години история

Семейство Бари стартира своето приключение през 1842 г. когато пътува до Африка, за да потърси и събере селекция от какаови зърна, с цел да направи шоколад, различен от всеки, който светът някога е опитвал. Закупена от предприемчивото семейство La carré през 1923 г., компанията се изстрелва на международния пазар, като през същото време инвестира в какаови плантации, фабрики и общности на два континента – в Африка и в Южна Америка.

Визия и мисия

Cacao Barry разполага с широка гама продукти, за да отговори на нуждите на всеки готвач, а в философията на компанията стои принципа, че всичко което прави, има проста цел: стремеж да стимулира креативността на готвачите, като отключи сетивното богатство на какаото.

Иновация и качество

Качеството и иновацията са в основата на богатия опит на марката.Cacao Barry внимателно подбира най-добрите зърна и търси методи за иновация, за да обновява своите асортименти, правейки го с уважавение към природата и какаовите фермери. Всеки продукт предлага букет от аромати, които са уникални за много специфичен регион, държава или плантация.

Безкрайни възможности

Какаото предлага множество варианти и възможности за съчетаване на вкусове – от класически рецепти до революционни концепции и презентации, готвачите могат да използват шоколада, за да изразят своята креативност.

Зад всяка идея и всяка нова рецепта се крие вдъхновение. Вдъхновение, което може да дойде от ежедневието ни, нашите страсти извън кухнята, но също и чрез фино разбиране на света и от какво се нуждаят потребителите.

StampCabosse_UK1

Природа и устойчивост

Като горди защитници на какаото, Cacao Barry обявява, че от 1 октомври 2020 г. 100% от какаовите зърна на компанията се добиват чрез природосъобразни методи от устойчиви източници.

Cacao Barry поема колективен ангажимент, който прави практическа разлика в подобряването на живота на фермерите и допринася за опазването на околната среда.

StampCabosse_UK1

Повече за Cacao Barry

Посетете уебсайта: www.cacao-barry.com

Разгледайте официалните шоколадови рецепти

Посетете Facebook страницата

Последвайте Instagram страницата

Започнете да работите с продуктите на Cacao Barry и във вашите обекти

Реклама