Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Elle & Vire

Пазарен лидер и износител #1 на мляко за Франция.

Историята на компанията започва през 1945г. когато 17 фермери от региона на Нормандия, Франция обединяват дейността си в производството на краве масло. През 1962г. дейността на Elle & Vire се разширява с индустриализирано производство на сухо мляко и сметана, а 10 г. по-късно, компанията се превръща в износител номер 1 на мляко за Франция. Следват множество иновации като UHT сметана, маслото предназначено за мазане, 41% масло за готвене и много др.

Желание за истинското

Elle & Vire се превърна в еталон на висококачествени млечни продукти, популярни както сред домакинствата по света, така и сред най – изтънчените професионални кухни.

Изборът на готвача

Elle & Vire „Professionnel“ е мярка за стандарт на майстори готвачи от различни точки на планетата. С продукти познати на всеки специалист в бранша като твърдата бита сметана за сладкарство, екстра сухото масло или готовото за влагане крема сирене, Elle & Vire има иновативни решения за най – изтънчените професионалсти в бранша.

Един изключителен регион

Мандрата „Condé-sur-Vire“ се намира в сърцето на Нормандския регион между реките „Elle“ и „Vire“ дали названието на марката. Тук климата е умерен, с обилни дъждове и перфектната паша, придаваща неповторимия вкус на млякото.

Златният стандарт в категорията

От основаването си до днес, Elle & Vire създаде богата гама от масла, сметана и заготовки за десерти.

Целта на компанията е да разшири асортимента си в магазинната мрежа като предостави на клиентите продукти, които до скоро бяха достъпни единствено за професионалисти в бранша. Тук влизат Двойната сметана 35%, Маскарпонето и много др.

Линията от класически масла в кутия, допълнени от традиционните под формата на руло за мазане (с нисък процент масленост) както и широкоприложимите мини разфасовки вече имат и ново попълнение: масло със солни кристали. Продукт оценен от най – взискателните вкусове в бранша.

La "Maison de la Crème"

Elle & Vire Professionnel създаде „Maison de la Crème,” една институция, посветена на готварското изкуство по цял свят, в която професионалисти обменят опит и рецепти под вещото ръководство на „Мишелин“ готвача: Себастиен Фаре и избраният за „Най – добър шеф – сладкар:“ Никола Бусин.

„Maison de la Crème” предоставя възможност на всички начинаещи и напреднали в бранша да се запознаят с рецептите и приложенията на продуктите на Elle&Vire потапяйки се в среда на майсторство, креативност и истинско вдъхновение.

Повече за Elle & Vire

Посетете уебсайта: www.elle-et-vire.com

Разгледайте Facebook страницата

Последвайте Instagram страницата

Посетете YouTube канала

Разгледайте профилът на компанията в LinkedIn

Започнете да работите с продуктите на Elle & Vire и във вашите обекти

Реклама