Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Le Gall

Майсторство и ноу-хау

Семейната мандра на Le Gall е базирана в Quimper, в сърцето на Cornouaille, където вече почти век компанията работи ежедневно с любов към работата си, както и с желание да култивира съвършенството на автентичното ноу-хау в производството на висококачествени млечни продукти.

Любов към работата

Любовта и отдадеността към традиционното производство на своите масла и сметани помага на Le Gall да сподели страстта си към качествените продукти с професионални готвачи, пекари и сладкари по целия свят.

Стандарт на производство

Произведени от специало подбрана, бавно отлежала и разбита суровина, маслата на Le Gall се приготвят по старомодния начин в бъчва, след повече от 15 часа престояване.

Този традиционен производствен процес позволява бавното разбиване и обработка на пресните сметани, за един изключителен резултат.

Произведените продукти са 100% натурални, без оцветители и консерванти, специално направени за кухнята всеки професионалист – пекар, сладкар или готвач.

От професионалисти за професионалисти

В мандрата на Le Gall, всяка стъпка от производството се наблюдава от професионалнисти, прекарали години, за да придобият нужния опит и да заслужат титлата „Майстор производител на масло“. Работата на тези професионалисти не се ограничава до простото наблюдение на производството, а до това да предвидят и разпознаят етапа в който маслото е най-ароматно и е достигнало своята оптимална точка.

Продукт от класа

За да произведе най-доброто масло Le Gall използва само най-качествените суровини.

Благодарение на своите майстори млекари, компанията внимателно подбира материала, които използва и внимателно следи неговото отлежаване.

Сметаните на Le Gall са особено ценени и признати за техния отличителен вкус и технически качества по отношение на готвенето и са използвани от готвачи със звезди Мишлен, с гарантирана продуктова експертиза и качество.

Повече за Le Gall

Посетете уебсайта: www.laiterie-legall.fr

Разгледайте Facebook страницата

Вижте Instagram страницата

Разгледайте YouTube канала

Започнете да работите с продуктите на Le Gall и във вашите обекти

Реклама