Maple Joe - EOS Horeca
Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Maple Joe

Канадският кленов сироп

Maple Joe е символ на канадската култура и традиция към вкусната храна. Със своите антиоксидантни свойства както и с по – ниското си съдържание на калории от захарта, продуктите на Maple Joe са здравословна и естествена алтернатива за всеки подсладител в кухнята на готвача.

Най-известната марка за кленов сиропи достига до всяка трапеза с едно послание – да направи ежедневието по-сладко.

Традиция и съвременност

Канадският кленов сироп е перфектният подсладител за палачинки, торти и други десерти. Със своят уникален карамелен аромат, Maple Joe придава оригинален нюанс на всяка рецепта.

bouteille-sirop

Ползите на кленовия сироп

Като здравословна алтернатива на захарта, Maple Joe не съдържа добавки или консерванти. Той е 100% чист, автентичен сироп от клас „A“ без оцветители и добавки, богат на четири хранителни минерала: калций, калий, магнезий и манган.

Лесен за употреба в кухнята, сиропа се разтваря се в топла и в студена вода и е отличен заместител на захарта при печене.

bouteille-sirop
sirop-erable

Вкус на природата

Кленовото дърво може да живее до 200 години. Maple Joe внася природата във вашата кухня със своя ароматен и неповторим вкус – любим на млади и стари. Може да се използва в готварството, сладкарството или като подсладител на вашата напитка.

Знаете ли, че?
Според диетолозите, 60мл. кленов сироп (1/4 чаша) осигурява от 10% – 38% ежедневен препоръчителен прием на антиоксиданти.

quebec

Дневна доза здраве

Въпреки че общоприетата функция на кленовия сироп е тази на подсладител, в канадската култура той е много повече. Когато температурите паднат под -30° С в Квебек, за канадците борбата със студа се предопределя от четири важни хранителни минерала: калций, калий, магнезий и манган. Maple Joe подпомага нормалния енергиен метаболизъм като част от препоръчаната дневна доза на тези важни за здравето елементи.

quebec

Повече за Maple Joe

Започнете да работите с продуктите на Maple Joe и във вашите обекти