Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Masdeu

logo-masdeu-web

Masdeu - специалисти в основи за храни

Masdeu е компания, посветена на производството и продажбата на голямо и креативно разнообразие от основи за храни предназначени за кетъринг и кулинария, като тарталети, вафлени конуси и фунийки, профитероли и други.

Продуктовото портфолио на компанията е насочено към обслужването на професионалисти в сектора, което е специализация, в която компанията притежава дългогодишен опит.

Над 70 години опит

Произходът на Masdeu датира от далечната 1945 г. в семейна пекарна в град Puigdàlber, на около 40 км от Барселона. Години по-късно компанията насочва свoята работа към производството на основи за храни. В резултат на своето развитие през годините, Masdeu вече притежава два производствени завода персонал от професионалисти, опитни в производството на бутер тесто, което е най-характерната суровина, използвана за производство на основи на храни като тарталети и др.

Отдаденост към качеството

За професионалистите от сектора на хранителните услуги, които компанията обслужва, използването на продуктите на Masdeu свежда до минимум необходимото време за обработка и гарантира качество, хигиена и контрол в производствения процес.

Дългогодишната работа в тясно сътрудничество със своите клиенти позволи на компанията да разбере и да се съобрази с техните нужди, при приготвяне на сладкиши и сладкарски изделия, както и да се адаптира по отношение на продукти, форми и опаковки, за да отговори на техните нужди.

Знание и иновация

Още от своето създаване, MAsdeu проявявава специално внимание при подбора на своите съставки и поддържа високи стандарти в производството си, за да предложи на своите клиенти най-качествените продукти, дори и след употреба на най-модерните и иновативни процеси на производство.

Ценности и качество

Във своето производство, Masdeu държи на висок стандарт в подбора на суровини, оптималната и щателна методология в производствените си процеси, както и цялостната поддръжка на оборудването и материалите, които компанията използва за производство на на своите продукти.

Повече за Masdeu

Започнете да работите с продуктите на Masdeu и във вашите обекти