Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Masdeu

logo-masdeu-web

Masdeu - специалисти в основи за храни

Masdeu е компания, посветена на производството и комерсиализацията на голямо и креативно разнообразие от основи за храни, предназначени за пълнене, като тарталети, vol-au-vent, вафли и вафлени фунийки.

Продуктовото портфолио на компанията е насочено към обслужването на професионалисти в сектора, което е специализация, в която компанията притежава дългогодишен опит.

Над 70 години опит

Произходът на Masdeu датира от далечната 1945 г. в семейна пекарна в град Puigdàlber, на около 40 км от Барселона. Години по-късно компанията насочва свoята работа към производството на основи за храни. В резултат на своето развитие през годините, Masdeu вече притежава два производствени завода персонал от професионалисти, опитни в производството на бутер тесто, което е най-характерният вид продукт сред тези, използвани за производство на пълнежни основи на храни.

Отдаденост към качеството

За професионалистите от сектора на хранителните услуги, които компанията обслужва, използването на продуктите на Masdeu свежда до минимум необходимото време за обработка и гарантира качество, хигиена и контрол в производствения процес.

Дългогодишната работа в тясно сътрудничество със своите клиенти позволи на компанията да разбере и да се съобрази с техните нужди, при приготвяне на сладкиши и сладкарски изделия, както и да се адаптира по отношение на продукти, форми и опаковки, за да отговори на техните нужди.

Знание и иновация

Още от своето създаване, Corman проявявава специално внимание при подбора на своите съставки и поддържа високи стандарти в производството си, за да предложим на своите клиенти най-качествените продукти, дори и след включване на най-модерните и иновативни процеси на производство.

Ценности и качество

Във своето производство, Masdeu държи на висок стандарт в подбора на суровини, оптималната и щателна методология в производствените си процеси, както и цялостната поддръжка на оборудването и материалите, които компанията използва за производство на на своите продукти.

Повече за Masdeu

Започнете да работите с продуктите на Masdeu и във вашите обекти