Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Norohy

Ванилията на готвачите

Историята на Norohy започва в Мадагаскар – родното място на ванилията. Компанията се ражда от среща между производител на ванилия и професионалисти в областта на сладкарството, когато Trimeta от Мадагаскар и Valrhona от Франция се свързват. Това дава на партньорство им цел: да предложат най-доброто от своите два свята. На мадагаскарски език, „Noro“ и „Rohy“ означават съответно „светлина“ и „връзка“ – една перфектна илюстрация на мисията на Norohy да създаде връзка между производителите и професионалните готвачи и да ги снадби с най-качествената форма на тази изключителна, есенциална в сладкарството съставка.

Ангажимент за високо качество

От най-добрите тероари в света до най-вкусните им кулинарни превъплъщения, Norohy стои до професионалния сладкар на всяка крачка. Благодарение на своят висок стандарт и прецизен подбор на съставки, Norohy гарантира на готвачи, сладкари и ресторантьори само висококачествени и специално подбрани ванилови зърна.

Развитие и устойчивост

Norohy работи близко със своите производители, за да гарантира само най-доброто качество на своите суровини, както и да осигури и гарантира максимална устойчивост на своето производство.

Компанията вярва, че мисленето в дългосрочен план и фокусирането върху образоването в занаята и опознаването на терена са най-надеждните начини за положително въздействие върху околната среда и развитието на местната общност.

campagne-infusion-norohy-vanille

Създадена за готвача

Norohy поема като своя роля и ангажимент да помага и съдейства на професионалният готвач да извлече най-доброто от тази основна съставка, за това и ресурсите и усилията отделени за обучение са се превърнали в неразделна част от културата на компанията.

Водещият продукт на Norohy от органична мадагаскарска ванилия е предназначен за професионалисти, които ценят качеството и надеждността. Той има ароматен профил, търсен и ценен от най-добрите готвачи, с високо съдържание на естествен ванилин и интензивни дървесни и флорални аромати.

Norohy се гордее с производството си на тази уникална съставка, която има силата да подсилва кулинарните произведения с интензивен вкус и фини аромати.

Поглед в бъдещето

За да се превърне светът на ванилията в по-принципен и изпълнен с уважение, са необходими време и ангажираност. В резултат на това, Norohy и техните местни партньори предприемат действия на място, така че производителите и преработвателите да получат най-доброто обучение, образование и и подкрепа.

Първите глави от историята на Norohy се пишат в Мадагаскар и Таити за професионалистите в областта на храните по целия свят. Историята ще продължи благодарение на ангажираността и усилието на хората, които работят с ванилията и внасят все повече прозрачност и светлина в сектора.

norohy-vanille-et-les-chefs

Повече за Norohy

Посетете уебсайта: www.norohy.com

Разгледайте Facebook страницата

Последвайте Instagram профила

Посетете YouTube канала

Разгледайте профилът на компанията в LinkedIn

Започнете да работите с продуктите на Lescure и във вашите обекти

Реклама