Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Singletons

Иноватори на сирене от 1745г.

Singletons & Co е британски производител и търговец на сирена, базиран в Ланкашър. Компанията комбинира изпитани и тествани от поколения традиционни техники с нови и иновативни подходи към вкуса, за да създаде вкусно сирене за ценители.

Опит в създаването

Благодарение на дългият си опит в производство на сирене, компанията създава от най-добрите сирена, които Великобритания може да предложи. Днес вкусните сирена на Singletons радват хора по целия свят, резултат от безкомпромиснатa отдаденост на качеството и дългогодишният опит на компанията.

Първокласни сирена

Singletons разбира изискванията и нуждите на професионалната индустрия по отношение на време, удобство и практичност на работа и се стреми да предложи най-добрите решения на професионалистите, нуждаещи се от качествени продукти.

Вкусното сирене е в основата на всяка част от работата на компанията, затова компаниятя избира само първокласни сирена с несравним вкус.

Ръчно избработени по специална рецепта, сирената на компанията са печелили награди както на национално, така и на международно ниво.

Традиция на производство

В продължение на поколения, Singletons ръчно създава своите сирена, използвайки традиционните техники и рецепти, предадени от семейство Сингълтън.

От овчето сирене „Parlick,“ традиционното кремообразно Ланкашир „Beacon Fell“ и „Forest of Bowland Cheddar“ до традиционните сирена, цялата гама на Singletons е изработена в собствената Mill Farm.

Благодарение на разнообразието си от качествени сирена, компанията разполага с подходящите продукт за професионалиста, за му предложи ефективността и удобството, от които се нуждае.

Постижения и награди

Singletons произвежда сирена в едно и също село повече от 80 години, но клиентската база на компанията обхваща целия свят. Многобройните награди от някои от най-престижните конкурси в света, както и двете Куинс награди за международен износ говорят сами за себе си. Най-голямото постижение обаче на компанията е културата, която изгражда през десетилетията. Култура на страст, гордост, иновации и качество.

Повече за Singletons

Посетете уебсайта: www.singletonscheese.com

Разгледайте Facebook страницата

Посетете Twitter профилът на Singletons

Започнете да работите с продуктите на Singletons и във вашите обекти

Реклама