Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Изложение: Храни и напитки за туризма

Дата: 22 Април, 2019г. – Хотел Интернационал, к. к. Златни пясъци

Дата: 29 Април, 2019г. – Хотел РИУ Хелиос Парадайз, к. к. Слънчев бряг

Среща-договаряне „Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия“ е създадена, за да отговори на нуждите на туристическия бранш от актуална информация за предлаганите на пазарa храни и напитки, възможностите за доставка и цените за конкретния сезон. Нуждата от подобен професионален форум е продиктувана от динамичното развитие на туристическия продукт в летните туристически центрове и огромния потенциал за продажби, породен от необходимостта за изхранване на нарастващия поток от туристи.

 

Изложение: СИХРЕ 2020

Място на провеждане: Интер Експо Център, София

Дата на провеждане:  28- 31 January 2020

ЕОС акцентира на три марки от сферата на сладкарството известни по света, както със своето иноваторство, така и с широките приложения на продуктите си в съвременната професионална кухня.

Преимуществата на най – известният френски шоколад Valrhona, натуралните плодови пюрета на Boiron и течното – готово за влагане масло на Corman бяха майсторски презентирани за нашите гости в изделията на шеф Йоана Петрова. Сабле Бретон, шоколадово Моальо, бонбони с пълнеж Gianduja, чийзкейк с черни череши и хрупкави перли, както и неповторимата лимонада с Манго бяха само част от изкушенията на щанда ни.

Благодарим на всички Вас, с които успяхме да разменим ценни идей за тенденциите и трендовете в ХОРЕКА бранша. Рецептите на нашите продукти могат да бъдат намерени на линка по – долу, като същевременно търговците ни остават на разположение за всякакви бъдещи въпроси и предложения.

https://eoshoreca.com/category/recepti/

Изложение: Grand Chocolate Festival

Място на провеждане: Хотел Маринела, гр. София

Дата: 12-13 Октомври, 2019г.

Grand Chocolate Festival е изложение за шоколад и шоколадови продукти в различни категории: ръчно-правен шоколад, шоколадови бонбони, фабричен шоколад, био шоколад, кремове, торти, петифури, печива и сладки от шоколад, сладкарски изделия, съпътстващи продукти като кафе, чай, СПА терапии с шоколад, книги за шоколада и други. Ние искаме да създадем един неповторим шоколадов свят, в който посетителят ще види своя любим шоколад във всякакви негови приложения.

Събитието е арена, на която производителите могат да се срещнат със своите клиенти и да им покажат своя асортимент, да разпространят своите послания и да разкажат за своите бъдещи насоки. Вярваме, че ще отговорим на всички вкусове и изисквания, тъй като изложителите ще покажат най-разнообразни идеи, осъществени от шоколад!