Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Изложение: Храни и Напитки за Туризма 2022

Място на провеждане: Хотел „Перелик“, Пампорово

Дата на провеждане:  29.11.2022 г.

Ентусиазирани от наградата в Банско, екипът на ЕОС реши да надскочи отново себе си на изложението в Пампорово. Освен тематичното за зимата швейцарско фондю, представихме и оригинален раклет. Нагряхме питата сирене и после изстъргахме апетитната мекота върху хлебчета на  Back Shop, за да разтопим гостите от кеф. Предложихме още сирена и колбаси за блок маса, немски бретцел, както и сладки изкушения: мадлени, френски печива, тарталети за кетъринг и др. качествени решения за ХОРЕКА.

Добре селектираната и оригинална презентация на продуктите ни отново донесе успех. За първи път в историята на зимните изложения, една компания печели два поредни пъти две различни награди: „Най-атрактивен щанд“ в Банско; „Най-добър ХОРЕКА продукт“ в Пампорово. И тази компания е ЕОС! Вотът отново беше в ръцете на гостите на изложението – представители на туристическия бранш в Пампорово и околността.

Оставяме една успешна година зад себе си и се устремяваме към новата, изпълнени с енергия за още прекрасни моменти! Благодарим на всички вас, които ни подкрепяте. Ставаме все по-добри заради вас.

Изложение: Храни и Напитки за Туризма 2022

Място на провеждане: Хотел „Кемпински“, Банско

Дата на провеждане: 17.11.2022 г.

Изложението в Банско се фокусира върху атрактивното представяне и иновациите в ХОРЕКА, които ще помогнат на бизнеса да процъфти в необикновената икономическа обстановка. Решенията, които ЕОС предложи, бяха с акцент върху качество, атрактивност, класа и вкус. Презентирахме френски печива, тарталети с истинско масло, премиум шоколад, френски мадлени по оригинална рецепта и черешката на тортата – оригинално швейцарско фондю със смес от 4 вида автентични швейцарски сирена.

На щанда на ЕОС се вихреше и почетният ни гост от Франция – шеф Yannick Manceau. Той е представител на St Michel, обявена за най-любима марка на Франция за 2022 г. Шеф Yannick Manceau показа на гостите ни как се пекат мадлени до съвършенство и ги презентира по още по-впечатляващ начин.

Благодарение на целия ни екип, на шеф Manceau и на усърдната ни работа, ЕОС спечели награда „Най-атрактивен щанд“. Вотът бе на присъстващите на изложението представители на туристическия бранш не само в Банско, но и в околността.

Благодарим и на вас, нашите партньори и приятели, за вдъхновението да бъдем още по-добри!

Изложение: Хотелски Форум 2022

Място на провеждане: Гранд Хотел Милениум, София

Дата на провеждане:  25 Октомври 2022

Голяма емоция, чест и удоволствие беше за екипа на ЕОС да представи качествената си селекция на Хотелски форум 2022 – най-голямата конференция за инвестиции и управление на хотели у нас. Основната тема беше изключително актуална и ключова за бизнеса: „Може ли България да промени имиджа си на „нискобюджетна“ дестинация и ако да, как?“.

На събитието присъстваха над 350 собственици и мениджъри на хотели, много туроператори, архитекти и дизайнери, както и специалният гост – министърът на туризма г-н Илин Димитров. Той подчерта в речта си на форума, че качеството в предлаганите услуги и продукти е ключът за хотелиерите и ресторантьорите да задържат и впечатлят клиентите си.
Именно качеството е това, с което ЕОС изпъква. Защото ЕОС доставя качеството, което прави разликата.

Точно качество демонстрирахме на Хотелски форум 2022 със селекцията си. Печивата Bridor, мадлените St Michel, конусите и тарталетите Masdeu, 100% плодовите пюрета Boiron Ambient и шоколадът Valrhona впечатлиха всички! ЕОС беше една от звездите на форума.

Ще продължим да впечатляваме и радваме с първокласния си асортимент и на други изложения, форуми и събития, така че следете ни!

Изложение: Храни и Напитки за Туризма 2022

Място на провеждане: Хотел Риу Хелиус Парадайз, Сл. Бряг

Дата на провеждане:  11 Май 2022

И тази година форумът „Храни и напитки за туризма,“ ни събра с колеги и партньори от бранша в Сл. Бряг, където представихме нашите нови и иновативни продукти от утвърдени световни производители. Отзивите за известните френски мадлени St. Michel бяха повече от обещаващи, както и за новата линия Boiron Ambient – 100% плод под формата на пюре, готово за употреба. Основите за хотели и кетъринг Masdeu, както и шоколадът Cacao Barry впечатлиха със своята практичност и топ качество, докато маслото Le Gall привнесе занаятчийската нотка на френската традиционна школа за производство на масло.

Изложение: Храни и Напитки за Туризма 2022

Място на провеждане: Интернационал, Зл. Пясъци

Дата на провеждане:  27 Април 2022

Извън традиционната си гама от продукти за хотели и кетъринг, тази година ние представихме няколко нови за българския пазар марки, като френските мадлени (St. Michel), специалната линия натурални плодови пюрета (Boiron Ambient), основите за кетъринг и хотели (Masdeu), шоколадът за професионални нужди (Cacao Barry) и натуралното френско масло (Le Gall)

 

Изложение: СИХРЕ 2022

Място на провеждане: Интер Експо Център, София

Дата на провеждане:  15 – 18 Март 2022

Акцентът на ЕОС на тазгодишното издание на СИХРЕ беше върху няколко нови и иновативни марки в сферата на сладкарството.

Cacao Barry

Един от най – вдъхновяващите брандове за шоколад с история датираща от 1842г. Фокусът на Cacao Barry върху иновацията и неотклонното качество са спечелили популярност на бранда сред ценителите на шоколада от цял свят. Гамата му “single origin“ предлага изключителната експертиза на топ шоколатиери в индустрията, както и неизменната занаятчийска нотка на френската сладкарска школа.

Boiron Ambient

Световен лидер в замразените плодови и зеленчукови пюрета с присъствие в 80 страни и опит повече от 40 години. Компанията използва най – добрите суровини, които набавя съгласно дългосрочни контракти с месни производители, съблюдавайки процеса на отглеждане от свойте топ експерти целогодишно.

Masdeu

Компания посветена на производството и комерсиализацията на голямо и креативно разнообразие от продукти за кетъринг и по – специално на основи за храни предназначени за пълнене, като тарталети, vol-au-vent, вафли и вафлени фунийки.

Le Gall

Френска семейна компания от района на Бретан с история от 1923г. Компанията е популярна със занаятчийският си подход в правене на масло (the artisian method), както и с ангажираността си към органичните методи на производство. Le Gall предпочитан бранд н а едни от най – изтънчените ресторанти по света.

 

Изложение: Храни и напитки за туризма

Дата: 22 Април, 2019г. – Хотел Интернационал, к. к. Златни пясъци

Дата: 29 Април, 2019г. – Хотел РИУ Хелиос Парадайз, к. к. Слънчев бряг

Среща-договаряне „Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия“ е създадена, за да отговори на нуждите на туристическия бранш от актуална информация за предлаганите на пазарa храни и напитки, възможностите за доставка и цените за конкретния сезон. Нуждата от подобен професионален форум е продиктувана от динамичното развитие на туристическия продукт в летните туристически центрове и огромния потенциал за продажби, породен от необходимостта за изхранване на нарастващия поток от туристи.

 

Изложение: СИХРЕ 2020

Място на провеждане: Интер Експо Център, София

Дата на провеждане:  28- 31 January 2020

ЕОС акцентира на три марки от сферата на сладкарството известни по света, както със своето иноваторство, така и с широките приложения на продуктите си в съвременната професионална кухня.

Преимуществата на най – известният френски шоколад Valrhona, натуралните плодови пюрета на Boiron и течното – готово за влагане масло на Corman бяха майсторски презентирани за нашите гости в изделията на шеф Йоана Петрова. Сабле Бретон, шоколадово Моальо, бонбони с пълнеж Gianduja, чийзкейк с черни череши и хрупкави перли, както и неповторимата лимонада с Манго бяха само част от изкушенията на щанда ни.

Благодарим на всички Вас, с които успяхме да разменим ценни идей за тенденциите и трендовете в ХОРЕКА бранша. Рецептите на нашите продукти могат да бъдат намерени на линка по – долу, като същевременно търговците ни остават на разположение за всякакви бъдещи въпроси и предложения.

https://eoshoreca.com/category/recepti/

Изложение: Grand Chocolate Festival

Място на провеждане: Хотел Маринела, гр. София

Дата: 12-13 Октомври, 2019г.

Grand Chocolate Festival е изложение за шоколад и шоколадови продукти в различни категории: ръчно-правен шоколад, шоколадови бонбони, фабричен шоколад, био шоколад, кремове, торти, петифури, печива и сладки от шоколад, сладкарски изделия, съпътстващи продукти като кафе, чай, СПА терапии с шоколад, книги за шоколада и други. Ние искаме да създадем един неповторим шоколадов свят, в който посетителят ще види своя любим шоколад във всякакви негови приложения.

Събитието е арена, на която производителите могат да се срещнат със своите клиенти и да им покажат своя асортимент, да разпространят своите послания и да разкажат за своите бъдещи насоки. Вярваме, че ще отговорим на всички вкусове и изисквания, тъй като изложителите ще покажат най-разнообразни идеи, осъществени от шоколад!