Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Изложение: Международно изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ 2024

Място на провеждане: Интер Експо Център

Дата на провеждане: 13-16 февруари 2024 г.

Стотици хора посетиха нашия щанд на СИХРЕ, толкова любов, благодарност и вдъхновение получихме за няколко дни. Представихме всички звезди в плеядата ЕОС: гурме шоколад Cacao Barry, тарталети за кетъринг Masdeu, сметана и пудинг Naarmann, 100% плодови пюрета Boiron, професионални съставки за сладкарство и кулинария Louis Francois, френски печива Bridor и St. Michel мадлени, заедно с немски хлябове Back Shop, новите ни естествени овкусители ванилия, карамел и кафе за сладкарство Prova и др.

На сцената на GastronomiX поканихме за посетителите на СИХРЕ и всички наши клиенти и партньори двама световноизвестни шеф-сладкари, които да демонстрират магията на продуктите ни. Невероятният френски шеф Лорен Морено, със собствена бутикова сладкарница в Париж, представи шоколадов десерт и бонбони с шоколад  Cacao Barry,  съставки Louis Francois, плодови пюрета Boiron. Прецизният шеф Арпад Съдж, главен сладкар на 4 seasons в Будапеща, презентира два десерта с шоколад Valrhona, съставки Louis Francois, плодови пюрета Boiron: тарталета с бял шоколадов мус и плодово сорбе с крокан и плодов ганаш.

Видяхме се с наши лоялни партньори и клиенти, вдъхновихме се от сладкарски мечти, припомнихме си колко невероятни са нашите клиенти и как всякa нова крачка си заслужава, защото заедно правим България кулинарна дестинация: ние с качествени продукти, вие с  реализирането им. Следваме мисията си да повишим стандарта на живот в страната чрез първокласни продукти, използвани във Вашите чинии. Благодарим Ви!

Изложение: Храни и напитки за туризма Банско

Място на провеждане: Гранд хотел „Кемпински“ Банско

Дата на провеждане: ноември 2023 г.

Изложението в Банско затвори една много успешна година за ЕОС. Представихме класически зимни изкушения като фондю, френски печива с масло Bridor, новите ни мини палачинки Le Monde des crepes, начречени блини, перфектни за катъринг! Направихме прекрасно впечатление отново и спечелихме одобрителни възгласи от деликатесите ни! Презентирахме също продукти за топ сладкарство като гурме шоколад Cacao Barry, сметана Naarmann, плодови пюрета Les vergers Boiron, маскарпоне, крема сирене и рикота Elda, пудинг Naarmann и др.

 

Изложение: Spanish Open Day

Място на провеждане: Хотел Hyatt Sofia

Дата на провеждане: 13.06.2023 г.

Spanish Open Day, организиран от Търговско-икономическата служба при Посолството на Испания (ICEX), премина с вдъхновяваща реч на посланика на Испания Алехандро Поланко Мата, много добър вкус и настроение и възхита от испанската кулинарна култура.

ЕОС презентира своя испански асортимент от:

  • Тарталети Masdeu за лесна и удобна кухня и сладкарство.
  • Olmeda Origene с отбрани фермерски продукти от Испания.
  • Изсушени колбаси Loriente.
  • И средиземноморската здравословна класика – каперси Delicias.

Посланикът лично дойде на щанда ни, за да ни поздрави и да опита направените от нашите колеги в Дар от Боговете тапаси: тарталети Masdeu с мус от Манчего и с чипс от хамон. Беше възхитен и ни похвали за отличната селекция. Тя включваше още две плата със солени испански деликатеси и едно сладко с тарталети Masdeu.

За нас беше удоволствие да гостим посетителите с автентичния вкус на Испания!

 

Изложение: 4 сезона: Храни и Напитки за Туризма 2023

Място на провеждане: Хотел „Империал“, Пловдив; хотел „Санте“, Велинград

Дата на провеждане:  17.05 и 18.05 2023 г.

ЕОС за първи път участва във формата 4 сезона на Храни и напитки за туризма. Той се проведе в Пловдив и Велинград. Естествено, и този път ЕОС смая с решенията си. Концепцията на 4 сезона е да предостави и дегустационна част, където отбрани шеф-готвачи от Пловдив и Велинград да опитат и изкажат мнение за приготвените ястия с продуктите на изложителите.

Ние се фокусирахме върху предложението за амюз буш, подходящ за стартер, апетайзер или комплимент, както и върху изработването на бърз и лесен, но ефектен десерт. Постигнахме го с помощта на нашия шеф-готвач Илиян Кръстев, който сътвори чудеса с готовите тарталети и основи Masdeu. Резултатът беше впечатляващ в Пловдив: бурни аплодисменти и одобрително „ммм“ след всяка хапка на дегустаторите шеф-готвачи. Успех след успех, същата реакция се повтори и във Велинград, гарантирайки ни най-важното: удовлетворението от нашите качествени продукти на потенциалните ни партньори.

Менюто за дегустациите бе направено изцяло с продукти на ЕОС:

Първа чиния: Лесен десерт

  1. Какаова тарталета с ганаш от бял шоколад (Cacao Barry бял шоколад Zephyr 34%, Naarmann сметана 35,1% Whipping, Masdeu какаова тарталета)
  2. Квадратна неутрална тарталета с мус от ананас (100% Плодово пюре Boiron Ананас, Naarmann сметана 35,1% Whipping, Masdeu квадратна неутрална тарталета)
  3. Шоколадова канелона с мус от манго (100% Плодово пюре Boiron Манго, Naarmann сметана 35,1% Whipping, Francis Miot френски конфитюр с манго и папая, Masdeu шоколадова канелона)

Втора чиния: Солена наслада от амюз буш

  1. Сусамова тарталета с гъши мус, гарниран със сладко от портокал и уиски (Masdeu Сусамова тарталета, Гъши мус, Francis Miot френски конфитюр с портокал и уиски)
  2. Буше с яйчен крем (Masdeu Мини Буше, Яйчен крем, Подправки)
  3. Конус с крема сирене и сьомга (Masdeu Мини Неутрален конус, Крема сирене Zanetti, Сьомга и пресен копър)

Изложение: Храни и Напитки за Туризма Синьо лято 2023

Място на провеждане: Хотел „Дриймс Съни бийч“, Слънчев бряг

Дата на провеждане:  27.04.2023 г.

По време на изложението на Южното Черноморие в Слънчев бряг, имахме специални гости от френската марка за печива Bridor. Шеф Sebastian Soltan изпече бутер изкушенията така, че ароматът на масло се разнесе из цялата зала и като магнит привличаше посетителите. Целият екип се отдаде да аранжира и подреди щанда ни така, че вкусотиите да изглеждат неустоими. Толкова добре се справи, че дълго след приключването на изложението гостите прииждаха да опитат и поговорят за вкусната ни храна.

Подготвихме френски мадлени и печива, както и оригинални френски макарони, италианско тирамису Bonta Divina, немски хлебчета и бретцел, кленов сироп и да не забравим хита на сезона: тарталети Masdeu за лесно и бързо сладкарство. Отново голям интерес предизвика единствения по рода си, иновативен шоколад EVOCAO 72%, изцяло направен от какаов плод, както и готовите черупки за макарони и готовите еклери и профитероли на Masdeu.

 

Изложение: Храни и Напитки за Туризма Синьо лято 2023

Място на провеждане: Хотел „Интернационал“, Златни пясъци

Дата на провеждане:  19.04.2023 г.

След две награди за зимен сезон 2022 г., ЕОС бе готов да покори и Българското Черноморие с качествените си продукти през 2023 г. На изложението на Свереното Черноморие предложихме удобни и лесни решения за кетъринг и събития в хотелите, както и бърз десерт за ресторанти и сладкарници, в лицето на испанските тарталети Masdeu.

Гостихме посетителите с френски печива Bridor и мадлени от класическо спондж тесто, хлябове с немско качество и премиум шоколад Cacao Barry и Valrhona. Определено на щанда ни изпъкна шоколадът, който няма никакъв аналог на пазара: EVOCAO 72% на Cacao Barry. Той е изцяло създаден от какаовия плод, със захар извлечена от пулпата и без лецитин, ванилия или други добавки. Презентирахме и сезонни продукти като Ponti балсамов оцет, белгийска майонеза, италианска моцарела, италианско тирамису Bonta Divina, веган бургери, 100% плодови пюрета за лесни коктейли и сладкарство и др. Нашите продукти отново бяха звездите на изложението и впоследствие имаше огромен интерес към тях.

 

Изложение: Храни и Напитки за Туризма 2022

Място на провеждане: Хотел „Перелик“, Пампорово

Дата на провеждане:  29.11.2022 г.

Ентусиазирани от наградата в Банско, екипът на ЕОС реши да надскочи отново себе си на изложението в Пампорово. Освен тематичното за зимата швейцарско фондю, представихме и оригинален раклет. Нагряхме питата сирене и после изстъргахме апетитната мекота върху хлебчета на  Back Shop, за да разтопим гостите от кеф. Предложихме още сирена и колбаси за блок маса, немски бретцел, както и сладки изкушения: мадлени, френски печива, тарталети за кетъринг и др. качествени решения за ХОРЕКА.

Добре селектираната и оригинална презентация на продуктите ни отново донесе успех. За първи път в историята на зимните изложения, една компания печели два поредни пъти две различни награди: „Най-атрактивен щанд“ в Банско; „Най-добър ХОРЕКА продукт“ в Пампорово. И тази компания е ЕОС! Вотът отново беше в ръцете на гостите на изложението – представители на туристическия бранш в Пампорово и околността.

Оставяме една успешна година зад себе си и се устремяваме към новата, изпълнени с енергия за още прекрасни моменти! Благодарим на всички вас, които ни подкрепяте. Ставаме все по-добри заради вас.

Изложение: Храни и Напитки за Туризма 2022

Място на провеждане: Хотел „Кемпински“, Банско

Дата на провеждане: 17.11.2022 г.

Изложението в Банско се фокусира върху атрактивното представяне и иновациите в ХОРЕКА, които ще помогнат на бизнеса да процъфти в необикновената икономическа обстановка. Решенията, които ЕОС предложи, бяха с акцент върху качество, атрактивност, класа и вкус. Презентирахме френски печива, тарталети с истинско масло, премиум шоколад, френски мадлени по оригинална рецепта и черешката на тортата – оригинално швейцарско фондю със смес от 4 вида автентични швейцарски сирена.

На щанда на ЕОС се вихреше и почетният ни гост от Франция – шеф Yannick Manceau. Той е представител на St Michel, обявена за най-любима марка на Франция за 2022 г. Шеф Yannick Manceau показа на гостите ни как се пекат мадлени до съвършенство и ги презентира по още по-впечатляващ начин.

Благодарение на целия ни екип, на шеф Manceau и на усърдната ни работа, ЕОС спечели награда „Най-атрактивен щанд“. Вотът бе на присъстващите на изложението представители на туристическия бранш не само в Банско, но и в околността.

Благодарим и на вас, нашите партньори и приятели, за вдъхновението да бъдем още по-добри!

Изложение: Хотелски Форум 2022

Място на провеждане: Гранд Хотел Милениум, София

Дата на провеждане:  25 Октомври 2022

Голяма емоция, чест и удоволствие беше за екипа на ЕОС да представи качествената си селекция на Хотелски форум 2022 – най-голямата конференция за инвестиции и управление на хотели у нас. Основната тема беше изключително актуална и ключова за бизнеса: „Може ли България да промени имиджа си на „нискобюджетна“ дестинация и ако да, как?“.

На събитието присъстваха над 350 собственици и мениджъри на хотели, много туроператори, архитекти и дизайнери, както и специалният гост – министърът на туризма г-н Илин Димитров. Той подчерта в речта си на форума, че качеството в предлаганите услуги и продукти е ключът за хотелиерите и ресторантьорите да задържат и впечатлят клиентите си.
Именно качеството е това, с което ЕОС изпъква. Защото ЕОС доставя качеството, което прави разликата.

Точно качество демонстрирахме на Хотелски форум 2022 със селекцията си. Печивата Bridor, мадлените St Michel, конусите и тарталетите Masdeu, 100% плодовите пюрета Boiron Ambient и шоколадът Valrhona впечатлиха всички! ЕОС беше една от звездите на форума.

Ще продължим да впечатляваме и радваме с първокласния си асортимент и на други изложения, форуми и събития, така че следете ни!

Изложение: Храни и Напитки за Туризма 2022

Място на провеждане: Хотел Риу Хелиус Парадайз, Сл. Бряг

Дата на провеждане:  11 Май 2022

И тази година форумът „Храни и напитки за туризма,“ ни събра с колеги и партньори от бранша в Сл. Бряг, където представихме нашите нови и иновативни продукти от утвърдени световни производители. Отзивите за известните френски мадлени St. Michel бяха повече от обещаващи, както и за новата линия Boiron Ambient – 100% плод под формата на пюре, готово за употреба. Основите за хотели и кетъринг Masdeu, както и шоколадът Cacao Barry впечатлиха със своята практичност и топ качество, докато маслото Le Gall привнесе занаятчийската нотка на френската традиционна школа за производство на масло.

Изложение: Храни и Напитки за Туризма 2022

Място на провеждане: Интернационал, Зл. Пясъци

Дата на провеждане:  27 Април 2022

Извън традиционната си гама от продукти за хотели и кетъринг, тази година ние представихме няколко нови за българския пазар марки, като френските мадлени (St. Michel), специалната линия натурални плодови пюрета (Boiron Ambient), основите за кетъринг и хотели (Masdeu), шоколадът за професионални нужди (Cacao Barry) и натуралното френско масло (Le Gall)

 

Изложение: СИХРЕ 2022

Място на провеждане: Интер Експо Център, София

Дата на провеждане:  15 – 18 Март 2022

Акцентът на ЕОС на тазгодишното издание на СИХРЕ беше върху няколко нови и иновативни марки в сферата на сладкарството.

Cacao Barry

Един от най – вдъхновяващите брандове за шоколад с история датираща от 1842г. Фокусът на Cacao Barry върху иновацията и неотклонното качество са спечелили популярност на бранда сред ценителите на шоколада от цял свят. Гамата му “single origin“ предлага изключителната експертиза на топ шоколатиери в индустрията, както и неизменната занаятчийска нотка на френската сладкарска школа.

Boiron Ambient

Световен лидер в замразените плодови и зеленчукови пюрета с присъствие в 80 страни и опит повече от 40 години. Компанията използва най – добрите суровини, които набавя съгласно дългосрочни контракти с месни производители, съблюдавайки процеса на отглеждане от свойте топ експерти целогодишно.

Masdeu

Компания посветена на производството и комерсиализацията на голямо и креативно разнообразие от продукти за кетъринг и по – специално на основи за храни предназначени за пълнене, като тарталети, vol-au-vent, вафли и вафлени фунийки.

Le Gall

Френска семейна компания от района на Бретан с история от 1923г. Компанията е популярна със занаятчийският си подход в правене на масло (the artisian method), както и с ангажираността си към органичните методи на производство. Le Gall предпочитан бранд н а едни от най – изтънчените ресторанти по света.

 

Изложение: Храни и напитки за туризма

Дата: 22 Април, 2019г. – Хотел Интернационал, к. к. Златни пясъци

Дата: 29 Април, 2019г. – Хотел РИУ Хелиос Парадайз, к. к. Слънчев бряг

Среща-договаряне „Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия“ е създадена, за да отговори на нуждите на туристическия бранш от актуална информация за предлаганите на пазарa храни и напитки, възможностите за доставка и цените за конкретния сезон. Нуждата от подобен професионален форум е продиктувана от динамичното развитие на туристическия продукт в летните туристически центрове и огромния потенциал за продажби, породен от необходимостта за изхранване на нарастващия поток от туристи.

 

Изложение: СИХРЕ 2020

Място на провеждане: Интер Експо Център, София

Дата на провеждане:  28- 31 January 2020

ЕОС акцентира на три марки от сферата на сладкарството известни по света, както със своето иноваторство, така и с широките приложения на продуктите си в съвременната професионална кухня.

Преимуществата на най – известният френски шоколад Valrhona, натуралните плодови пюрета на Boiron и течното – готово за влагане масло на Corman бяха майсторски презентирани за нашите гости в изделията на шеф Йоана Петрова. Сабле Бретон, шоколадово Моальо, бонбони с пълнеж Gianduja, чийзкейк с черни череши и хрупкави перли, както и неповторимата лимонада с Манго бяха само част от изкушенията на щанда ни.

Благодарим на всички Вас, с които успяхме да разменим ценни идей за тенденциите и трендовете в ХОРЕКА бранша. Рецептите на нашите продукти могат да бъдат намерени на линка по – долу, като същевременно търговците ни остават на разположение за всякакви бъдещи въпроси и предложения.

https://eoshoreca.com/category/recepti/

Изложение: Grand Chocolate Festival

Място на провеждане: Хотел Маринела, гр. София

Дата: 12-13 Октомври, 2019г.

Grand Chocolate Festival е изложение за шоколад и шоколадови продукти в различни категории: ръчно-правен шоколад, шоколадови бонбони, фабричен шоколад, био шоколад, кремове, торти, петифури, печива и сладки от шоколад, сладкарски изделия, съпътстващи продукти като кафе, чай, СПА терапии с шоколад, книги за шоколада и други. Ние искаме да създадем един неповторим шоколадов свят, в който посетителят ще види своя любим шоколад във всякакви негови приложения.

Събитието е арена, на която производителите могат да се срещнат със своите клиенти и да им покажат своя асортимент, да разпространят своите послания и да разкажат за своите бъдещи насоки. Вярваме, че ще отговорим на всички вкусове и изисквания, тъй като изложителите ще покажат най-разнообразни идеи, осъществени от шоколад!