Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

ЕОС – ЛД е водещ дистрибутор на хранителни продукти за ХОРЕКА сектора с над 20 годишен опит на пазара в България. Като посланик на едни от най – разпознаваемите марки в Европа, продуктова гама от над 350 продукта и изградени взаимоотношения с повече от 80 доставчика по света, нашата мисия е ежедневно да подпомагаме Вашия бизнес с висококачествени продукти, гъвкави решения и отлично обслужване.

През годините, ние се утвърдихме като доставчик, както на малки занаятчийски пекарни, кафенета и ресторанти, така и на бутикови хотели и кетъринг фирми в цялата страна.

Ние сме предвидим партньор с постоянни наличности, навременна логистика и мисия да предложим иновация, експертиза и разнообразен асортимент за менюто Ви.

Вашата лоялност е нашият ултимативен успех!

Благодарим за доверието!

 

Нашите марки

Boiron – световен лидер в производствoто и обработката на замразени плодове и зеленчуци.

Френски производител, създател на технологията за консервация на плода посредством шоково замразявяне. Boiron изплозва само селектирани плодове от най-добрите региони по цял свят набрани в пика на тяхната зрялост. Технологията на обработка е съобразена за всеки плод индивидуално като включва: почистване от семки, дръжки, кори и т.н.; смилане и шоково замразяване, което запазва вкусовите качества на плода без да се добавят сгъстители, оцветители и консерванти.

Вижте повече на: https://www.my-vb.com/en/home.html

Valrhona – Водещ френски производител на висок клас шоколад от известният с кулинарните си традиции регион на Rhône valley.

Централата и производството на компанията се намират в Tain L’Hermitage, където през 1922г. шеф-сладкарят Albéric Guironnet прави първите си стъпки в създаването на шоколад с богат, комплексен и балансиран вкус, който да отговаря на високите изисквания на професионалистите от бранша. За почти век Valrhona се утвърди като световна марка и школа, в която водещи сладкари от цял свят обменят опит, знания и експертиза в създаването на най-добрия шоколад правен някога.
Вижте повече на: https://inter.valrhona.com/en

Back Shop – немски производител на широка гама висококачествени дълбоко замразени печива.

 

Компанията следва семейните традиций в пекарството от 1688г. като концепцията на производство е фокусирана върху използването на строго подбрани натурални съставки за крайният продукт.

 

Вижте повече на: http://www.backshop-tk.de/

Corman е водещ експерт в производството на масло от 1935г. В средата на миналия век, компанията въвежда в производство Fractioned AMF (Дехидратирана млечна мазнина), а през 1985г. патентова първото масло за мазане. Няколко години по – късно представя продукт с редуцирани стойности на холестерол и масло  без наличие на палмови мазнини. През 2016г. на пазара влизат течното масло, маслото на лист (готово за топлинна обработка), маслото с печат от Защитен Географски Регион както и продукти без лактоза. Corman е белгийска компания, част от групата на Savencia – млекопреработвател номер 2 във Франция и номер 5 в света.

Вижте повече на: http://www.corman.be/fr/

Bridor – френска компания създадена през 1988г., водеща в сегмента на дълбоко-замразените печива и кроасани в световен мащаб.

Компанията е лидер в сектора на кафе-пекарните (coffee & bakery)  и оперира в над 80 държави. Продуктите на Bridor не съдържат добавки и консерванти. Имат дълъг срок на годност и след изпичане имат вкусовите и ароматни качества на прясно приготвени.

Вижте повече на: https://bridor.com/

Elle&Vire – пазарен лидер и износител номер 1 на мляко за Франция. Историята на компанията започва през 1945г. когато 17 фермери от региона на Нормандия, Франция обединяват дейността си в производството на краве масло. През 1962г. дейността на Elle&Vire се разширява с индустриализирано производство на сухо мляко и сметана, а 10год. по-късно, компанията  е вече износител номер 1 на мляко за Франция. Следват множество иновации като UHT сметана, масло предназначено за мазане, 41% масло за готвене и много др.
Вижте повече на: https://www.elle-et-vire.com/en/

ELDA е семейна фирма от района на Вестенанова, Италия с над 100 годишна традиция в производството на рикота и маскарпоне. Утвърдена е като една от лидерите в сегмента си съчетавайки иновативна и високотехнологична база с опита на няколко поколения и не на последно място на известното за Алпийския регион мляко. Elda предлага разнообразие от природосъобразни продукти разработени специално за ХОРЕКА сегмента с вкус и качество гарантиращи наслада за клиента.

Вижте повече на: https://www.eldaricotteria.com/

Naarmann е семейна компания от района на Münsterland, Германия с над 115 годишна история и четири поколения традиции. Тя специализира в производството на млечни продукти обхващащи богата гама мляко, сметана, десерти, сладолед както и продукти за професионални кухни.

Сметаната на Naarmann е разработена съгласно професионалните нужди на ХОРЕКА сектора като е предпочитана както заради дълготрайния си обем така и заради консистенцията и вкуса си.

Вижте повече на: https://www.naarmann.de/de

Huegli – швейцарска компания, основана през 1935г. от Beat Stoffel, който създава първият  бульон „на кубче.“

Няколко години по-късно, продукта е въведен в индустриално производство, а гамата е допълнена от „сухи супи“ и сосове. През 90-те години на миналия век Huegli отваря  производствени бази в Полша, Чехия, Унгария, Словакия, Италия и Англия. Днес, компанията притежава 11 бранда, асортимент от супи, сосове, готови (ready to eat) храни и десерти и с пазарно присъствие в цяла Европа.

Вижте повече на: http://www.huegli.com/en/

Pivetti – основана през 1875г. и понастоящем една от най-големите семейни мелници в Италия с пазарно присъствие в над 60 държави.

Брашната на Pivetti са специално разработени за приготвянето на пица. Произхода на пшеницата е от регионите на Модена, Болоня и Ферара, известни с най-доброкачествената мека пшеница. Компанията е със сертифициран процес на „Deep Ploughin“ (Дълбока оран) като крайният продукт не съдържа добавки.

Вижте повече на: http://www.molinipivetti.it/

Zanetti – световен пазарен лидер на сирената Грана Падано и Пармиджано Реджано.

Компанията е създадена в края на 19 век в Бергамо, Италия, от Guido Zanetti, експерт в технологията на „зреене“ на твърди сирена (от типа „Грана“ – сирене с твърда и зърниста структура). До 1940г. той се утвърждава като един от водещите технолози „maturer” на Грана Падано и Пармиджано Реджано не само в региона, но и в цяла Италия. Zanetti  стартира индустриано производство през 1946г. и след 2 години започва износ на продукцията си. Днес компанията разполага със 7 производствени бази и оперира в 80 държави на 5 континента.

Вижте повече на: http://www.zanetti-spa.com/it-WR/

AIA – производител номер 1 на Италия в хранително вкусовия сектор на Европейския съюз. Компанията е създадена в края на 60те години на миналия век с централа във Верона и e първата, която въвежда кренвирши от пилешко и пуешко месо на пазара през 1985г. С това създава марката WUDY – кренвирш с над 90% пуешко, без наличие на глутен.

Вижте повече на: http://www.aiafood.com/it/prodotti/wudy

Maffei  – семейна италианска компания, производител на прясна паста. Компанията е създадена през 1960г. и до днес е извоювала пазарно присъствие в Северна Америка, Канада, Тайван и Япония. За основна съставка на свойта паста, Maffei  използва твърда пшеница, както и високо съдържание на пресни яйца (над 20%). Продукта освен с вкусовите си качества, се отличава с бързия и лесен начин на приготвяне, както и с дългия срок на годност (пакетиран в газова среда).

Вижте повече на: https://www.pastaiomaffei.it/

Ponti – най-големият производител на винен оцет в Европа. Компанията е пето поколение семеен бизнес, стартирал през 30те години на 18 век като производител на вино и оцет в Sizzano (Novara). През 1941г. Ponti навлиза в сектора на консервираните заленчуци, а през 1991г. започва производство на балсамов оцет в региона на Modena.

Вижте повече на: http://www.ponti.com/

D&L e най-популярната белгийска майонеза, създадена през 1920г. като семеен бизнес в Антверпен. Първоначално, Devos Lemmens (D&L) специализира в домашно приготвени консервирани кисели краставички като в последствие създава и популярната днес в цял свят майонеза с пресни яйца и лимон. Отличително за майонезата на D&L е, че съдържа 7,5% яйчен жълтък – пастьоризиран.

Вижте повече на: https://dl.be/fr/