Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
logo

Le Monde des Crepes – разположена в Кот д’Армор в северозападна Франция, компанията е производител и доставчик на широка гама видове палачинки, блини, галети и други. Компанията предлага продукти специално адаптирани за нуждите на професионалния готвач, за да му помогне да предложи перфектната закуска или десерт, самостоятелно или част от гурме кетъринг.

Louis Francois – С над 100 години опит в създаването на първокласни продукти, Louis Francois е лидер в специализираните и технически съставки за печене и сладкарство. Фокусирана върху иновациите и прецизността, компанията създава продукти, които са от съществено значение и полза за всеки професионалист в кухнята.

Elda – Като семейна компания с над 100 години опит и три поколения традиция в производството на млечни продукти, Elda е сред най-добрите производители на крема сирене, маскарпоне и рикота. Водена от своята страст към млечните продукти, компанията работи ежедневно, за да подобри потенциала на тези любими на професионалистите продукти.

Naarmann – вече повече от 117 години, компанията Naarmann от региона Мюнстерланд е доставчик на висококачествени дълготрайни и разнообразни млечни продукти за кетъринга, хранително-вкусовата промишленост и производството на храни. Благодарение на високото качество при производството на млечни продукти и постоянното доразвиване на асортимента, Naarmann успява да си създаде име на производител на мляко в професионалната сфера, и оттогава става неизменна част от кетъринга и хотелиерството и добър помощник за професионалиста във кухнята.

St. Michel е създадена през далечната 1905г. като семейна пекарна St. Michel и оттогава до днес се превърна в символ на френската любов към храната и култура, а емблематичният мадлен в истински посланик на традицията и натуралното пекарство по света.

  • продукти с яйца от свободно гледани кокошки
  • брашно от френска пшеница
  • без наличието на палмово масло