Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Argal – над 100 години история и традиции в производството на испански месни деликатеси. Семеен бизнес започнал на небезизвестната улица Calle de la Estafeta в Памплона (Сан Фермин) като магазин предлагащ скромна гама от хамон, салчичон, ел паво и традиционните „los ibericos.” Продуктите на Argal днес се произвеждат в 5 производствени бази обхващайки оборот от на 270 млн. евро с експортни точки в 30 държави по света.

 

Elda е семейна фирма от района на Вестенанова, Италия с над 100 годишна традиция в производството на рикота и маскарпоне. Утвърдена е като една от лидерите в сегмента си съчетавайки иновативна и високотехнологична база с опита на няколко поколения и не на последно място на известното за Алпийския регион мляко. Elda предлага разнообразие от природосъобразни продукти разработени специално за ХОРЕКА сегмента с вкус и качество гарантиращи наслада за клиента.

Naarmann – семейна компания от района на Münsterland, Германия с над 115 годишна история и четири поколения традиции. Специализира в производството на млечни продукти обхващащи богата гама мляко, сметана, десерти, сладолед както и продукти за професионални кухни.

Сметаната на Naarmann е разработена съгласно професионалните нужди на ХОРЕКА сектора като е предпочитана както заради дълготрайния си обем така и заради консистенцията и вкуса си.

Corman е водещ експерт в производството на масло от 1935г. В средата на миналия век, компанията въвежда в производство Fractioned AMF (Дехидратирана млечна мазнина), а през 1985г. патентова първото масло за мазане. Няколко години по – късно представя продукт с редуцирани стойности на холестерол и масло  без наличие на палмови мазнини. През 2016г. на пазара влизат течното масло, маслото на лист (готово за топлинна обработка), маслото с печат от Защитен Географски Регион както и продукти без лактоза. Corman е белгийска компания, част от групата на Savencia – млекопреработвател номер 2 във Франция и номер 5 в света.

Към рецептите на Corman: https://www.corman-pro-artisan.com/en/recipes

Beurre Express Butter – иновативното готово за влагане масло на лист: https://www.youtube.com/watch?v=sMtQ8ClyOj8