Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Нашите марки

Cacao Barry – Семейство Бари стартира своето приключение през 1842 г. когато пътува до Африка, за да потърси и събере селекция от какаови зърна, с цел да направи шоколад, различен от всеки, който светът някога е опитвал. Закупена от предприемчивото семейство La carré през 1923 г., компанията се изстрелва на международния пазар, като през същото време инвестира в какаови плантации, фабрики и общности на два континента – в Африка и в Южна Америка.

PROVA Gourmet – френска компания с над 75 години опит в подбора на най-ценните съставки и превръщането им в продукти с несравним вкус.

Ванилови зърна с различен произход, натурални екстракти и ароматизатори, прахове, пасти и захари – това са кулинарните творчески материали, които Prova предоставяме на професионалистите в областта на гастрономията по целия свят, за да направи изключително всяко дегустационно преживяване.

Calzetti се ражда благодарение на дългогодишния опит на екип от професионалисти в продажбата на италиански сирена на международния пазар.

Продуктите на компанията, произведени по най-висок стандарт и без консерванти присъстват в много италиански магазини за деликатеси и супермаркети из цяла Италия, и са любим помощник в кухнята на професионалния готвач.

Corman – oт 1935 г. насам призванието на Corman е да произвежда и предлага на пазара най-добрите масла, сметана и млечни мазнини, благодарение на уникалното и винаги иновативно ноу-хау в областта на млечните продукти, за да отговори и на най-взискателните нужди на професионалния готвач.

Boiron – световен лидер в производствoто и обработката на замразени плодове и зеленчуци.

Френски производител, създател на технологията за консервация на плода посредством шоково замразявяне. Boiron изплозва само селектирани плодове от най-добрите региони по цял свят набрани в пика на тяхната зрялост. Технологията на обработка е съобразена за всеки плод индивидуално като включва: почистване от семки, дръжки, кори и т.н.; смилане и шоково замразяване, което запазва вкусовите качества на плода без да се добавят сгъстители, оцветители и консерванти.

Le Monde des Crepes – разположена в Кот д’Армор в северозападна Франция, компанията е производител и доставчик на широка гама видове палачинки, блини, галети и други. Компанията предлага продукти специално адаптирани за нуждите на професионалния готвач, за да му помогне да предложи перфектната закуска или десерт, самостоятелно или част от гурме кетъринг.

Elda – Като семейна компания с над 100 години опит и три поколения традиция в производството на млечни продукти, Elda е сред най-добрите производители на крема сирене, маскарпоне и рикота. Водена от своята страст към млечните продукти, компанията работи ежедневно, за да подобри потенциала на тези любими на професионалистите продукти.

Norohy – Историята на компанията започва в Мадагаскар – родното място на ванилията. Компанията се ражда от среща между производител на ванилия и професионалисти в областта на сладкарството, когато Trimeta от Мадагаскар и Valrhona от Франция се свързват. Това дава на тяхното партньорство цел: да предложи най-доброто от своите два свята. На мадагаскарски език, „Noro“ и „Rohy“ означават съответно „светлина“ и „връзка“ – една перфектна илюстрация на мисията на Norohy да създаде връзка между производителите и професионалните готвачи и да ги снадби с най-качествената форма на тази изключителна, есенциална в сладкарството съставка.

Louis Francois – с 100 години опит в създаването на първокласни продукти, Louis Francois е лидер в специализираните и технически съставки за печене. Фокусирана върху иновациите и прецизността, компанията създава продукти, които са от съществено значение и полза за всеки професионален сладкар.

Ciro – един от символите на италианската кухня със 160 годишна история!

Доматите на Cirio са 100% италиански – отгледани и преработени стриктно във всеки етап от производството под стриктния надзор на фермери и технолози гарантиращ натурално качество и неповторим вкус, за да задоволят нуждите на всеки професионален готвач.

Masdeu e испанска компания посветена в производството на разнообразна гама от „основи за храна.“ Портфолиото й от продукти предназначени предимно за пълнежи включва тарталети, вафлени основи, мини вафлени конуси и много др.
Произходът й е изцяло занаятчийски и датира от 1945 г., когато стартира като семейна пекарна в град Puigdàlber, на около 40 км от Барселона. Към днешна дата, компанията изнася своята продукция в повече от 30 държави по света със специален профил в ХоРеКа сектора.

Valrhona – Водещ френски производител на висок клас шоколад от известният с кулинарните си традиции регион на Rhône valley.

Централата и производството на компанията се намират в Tain L’Hermitage, където през 1922г. шеф-сладкарят Albéric Guironnet прави първите си стъпки в създаването на шоколад с богат, комплексен и балансиран вкус, който да отговаря на високите изисквания на професионалистите от бранша. За почти век Valrhona се утвърди като световна марка и школа, в която водещи сладкари от цял свят обменят опит, знания и експертиза в създаването на най-добрия шоколад правен някога.

Salsus – компания, специализирана в производството на висококачествени изцяло натурални и първокласни бульони и готови сосове, направени само от пресни норвежки съставки. Целта на компанията е толкова колко лесна, колкото и трудна: да произведе най-добрите бульони и сосове за професионални готвачи.

Imperial Meat Products – хранителна компания, известна със своите висококачествени салами, шунки, пилешки продукти и вегетариански продукти, ползвани от готвачи по целия свят.

Imperial се стреми към най-високо качество и безопасност, като прилага строги правила по отношение на производството и хигиената на храните. В компанията работят 800 души на 5 различни локации.

Loriente – Преди повече от 40 години, семейството на Лориенте решава да посвети цялото си знание, усилие и страст към една цел: създаването на първокласни продукти от свинско месо. С времето, компанията става един от основните доставчици на продукти от прясно, сушено и иберийско свинско месо за най-голямата верига супермаркети в Испания – Mercadona в Испания и развива своя бизнес по целия свят, както и става любим и незаменим продукт в кухнята на професионалия готвач.

Back Shop – немски производител на широка гама висококачествени дълбоко замразени печива.

 

Компанията следва семейните традиций в пекарството от 1688г. като концепцията на производство е фокусирана върху използването на строго подбрани натурални съставки за крайният продукт.

St Michel е основана през 1905 г. като семейна пекарна и оттогава работи, за да даде на целия свят да се наслади на добрите неща в живота, благодарение на своят персонал от пекари, които продължават да поддържат своето традиционно ноу-хау и да го предават ден след ден на по-младите поколения.

Bridor – френска компания създадена през 1988г., водеща в сегмента на дълбоко-замразените печива и кроасани в световен мащаб.

Компанията е лидер в сектора на кафе-пекарните (coffee & bakery)  и оперира в над 80 държави. Продуктите на Bridor не съдържат добавки и консерванти. Имат дълъг срок на годност и след изпичане имат вкусовите и ароматни качества на прясно приготвени.

Lescure – през 1884 г. барон Леон Лескюр основава една от първите фабрики за млечни продукти в района на Шарант във Франция. За преработка на млякото, той използва традициона артизанска и перфектно овладяна техника, комбинирана с внимание към детайла при всяка стъпка.

Elle & Vire – пазарен лидер и износител номер 1 на мляко за Франция. Историята на компанията започва през 1945г. когато 17 фермери от региона на Нормандия, Франция обединяват дейността си в производството на краве масло. През 1962г. дейността на Elle&Vire се разширява с индустриализирано производство на сухо мляко и сметана, а 10год. по-късно, компанията  е вече износител номер 1 на мляко за Франция. Следват множество иновации като UHT сметана, масло предназначено за мазане, 41% масло за готвене и много др.

Naarmann – вече повече от 117 години, компанията Naarmann от региона Мюнстерланд е доставчик на висококачествени дълготрайни и разнообразни млечни продукти за кетъринга, хранително-вкусовата промишленост и производството на храни. Благодарение на високото качество при производството на млечни продукти и постоянното доразвиване на асортимента, Naarmann успява да си създаде име на производител на мляко в професионалната сфера, и оттогава става неизменна част от кетъринга и хотелиерството и добър помощник за професионалиста във кухнята.

Maple Joe е символ на канадската култура и традиция към вкусната храна. Най – известната марка за кленови сиропи достига до вашата трапеза с едничкото послание – да направи ежедневието ви по-сладко. Със своите антиоксидантни свойства както и с по – ниското си съдържание на калории от захарта, продуктите на Maple Joe са здравословна и естествена алтернатива за подслаждане на любимите ви ястия.

Вижте повече на: www.maplejoe.fr

 

Zanetti – световен пазарен лидер на сирената Грана Падано и Пармиджано Реджано. Компанията е създадена в края на 19 век в Бергамо, Италия, от Guido Zanetti, експерт в технологията на „зреене“ на твърди сирена (от типа „Грана“ – сирене с твърда и зърниста структура). До 1940г. той се утвърждава като един от водещите технолози „maturer” на Грана Падано и Пармиджано Реджано не само в региона, но и в цяла Италия. Zanetti  стартира индустриано производство през 1946г. и след 2 години започва износ на продукцията си. Днес компанията разполага със 7 производствени бази и оперира в 80 държави на 5 континента.

Ermitage е обединение на млекопроизводители от района на Vosges, Североизточна Франция с история от 1931г. Особеното за сирената на Ermitage, е че всички се произвеждат без наличието на глутен, като методът на производство от затоплянето на млякото до подсирването, отцеждането, осоляването и зреенето е съобразен с традициите на региона от преди близо век.

Вижте повече на: https://www.ermitage.com/

AIA – производител номер 1 на Италия в хранително вкусовия сектор на Европейския съюз. Компанията е създадена в края на 60те години на миналия век с централа във Верона и e първата, която въвежда кренвирши от пилешко и пуешко месо на пазара през 1985г. С това създава марката WUDY – кренвирш с над 90% пуешко, без наличие на глутен.

Maffei  – семейна италианска компания, производител на прясна паста. Компанията е създадена през 1960г. и до днес е извоювала пазарно присъствие в Северна Америка, Канада, Тайван и Япония. За основна съставка на свойта паста, Maffei  използва твърда пшеница, както и високо съдържание на пресни яйца (над 20%). Продукта освен с вкусовите си качества, се отличава с бързия и лесен начин на приготвяне, както и с дългия срок на годност (пакетиран в газова среда).

Вижте повече на: https://www.pastaiomaffei.it/

Ponti – най-големият производител на винен оцет в Европа. Компанията е пето поколение семеен бизнес, стартирал през 30те години на 18 век като производител на вино и оцет в Sizzano (Novara). През 1941г. Ponti навлиза в сектора на консервираните заленчуци, а през 1991г. започва производство на балсамов оцет в региона на Modena.

D&L e най-популярната белгийска майонеза, създадена през 1920г. като семеен бизнес в Антверпен. Първоначално, Devos Lemmens (D&L) специализира в домашно приготвени консервирани кисели краставички като в последствие създава и популярната днес в цял свят майонеза с пресни яйца и лимон. Отличително за майонезата на D&L е, че съдържа 7,5% яйчен жълтък – пастьоризиран.

Milco e френска eкспортна агенция основана през 1995г. в Châteaulin (Finistère), обединяваща производители от региона на Brittany. Продукцията й се изнася в 20 държави и включва типичните за местните кулинарните традиций специалитети.

Вижте повече на: https://www.milcosas.fr/

Montorsi – италиански производител на шунка и деликатеси от региона на Модена. Семейно производство пето поколение с автентични рецепти, методи на обработка и традиции. Деликатесите на Montorsi носят типичният занаятчийски почерк съчетан със съвременните вкусове и тенденции на световно ниво.

Coombe Castle притежава над 4 десетилетия опит в производството и дистрибуцията на страхотни на вкус британски и ирландски млечни продукти по целия свят, и поддържа широка гама сирена и сметани, за да отговори на изискванията и нуждите на всеки професионален готвач.

Danaeg съществува от повече от 125 години и има дълга история на иновация и качество, като днес е един от водещите доставчици на яйчни продукти на национално и международно ниво. Със своята широка продуктова гама, Danaeg цели да улесни работата на професионалните готвачи, пекари и сладкари.