Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Back Shop

Back Shop - Разнообразие и качество

От основаването си през 1998 г. BACK SHOP предлага широка и висококачествена гама от дълбоко замразени хлебни изделия. Клиентелата на компанията се състои основно от търговци на едро и на дребно, пекарни и професионални готвачи. Като модерна дистрибуторска компания, Back Shop си сътрудничи с реномирани производители, за да допълни своята гама от продукту. Благодарение на своите логистични партньори и значителен капацитет за съхранение, фирмата винаги можем да достави стоките, които клиентите и поръчват дори в кратки срокове.

Стремеж за успех

Back Shop се стреми към цялостен подход за качество и стойност, от производството до крайния потребител, а дългосрочното мислене и конструктивното действие са принципите на фирмената култура на компанията. Бизнес моделът на Back Shop се основава на лоялно сътрудничество с доставчиците, превозвачите и търговските партньори.

Техника запазваща качеството

Дълбокото замразяване е един от най-щадящите методи за удължаване на срока на годност на хранителните продукти без помощта на консерванти. По този начин можете да използвате хлебните изделия на компанията до 12 месеца за разлика от всяко закупено прясно хлебно изделие. Възползвайте се от предимствата на замразените продукти и просто изпечете необходимото количество, като по този начин избягвате излишъка и винаги предлагате на клиентите си продукти, пресни от фурната. Всичко това, без сложна и отнемаща време подготовка.

Традиция и естествени продукти

Фокусът на Black Shop са качествени и натурални храни, създадени от традиционни процедури и естествените суровини, а съставки компанията добива само от най-добрите производители. При избора на партньори, за Back Shop качеството на продуктите е също толкова важно, колкото произходът и методите на производство, за това всички доставчици с които компанията работи са сертифицирани съгласно международният стандарт IFS. Това гарантира не само максимално качество, но и най-добрата безопасност на продукта.

Качество на производство

Всички съставки в продуктите на Back Shop подлежат на най-стриктни процедури за контрол и редовно се проверяват за чистота и качество.

Фактът, че повечето продуктите на компанията се произвеждат на монолини, и поради високия хигиенен стандарт който Back Shop поддържа в направата им гарантира тяхното качество и високи хигиенни стандарти.

Повече за Back Shop

Посетете уебсайта: www.backsho-tk.de

Започнете да работите с продуктите на Back Shop и във вашите обекти

Реклама