Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Boiron

Boiron - опит, качество и професионализъм

Като световен лидер в замразените плодови и зеленчукови пюрета, с годишни продажби над над 15 000 тона продукти в 80 страни, опитът на Les vergers Boiron датира от повече от 40 години.

Високото качество на продуктите е резултат на строгият подбор на най-добрите суровини, комбинирани с професионални изпитани техники за обработка, адаптирана към всеки плод и зеленчук, извършени в ултрамодерния завод на компанията във Валанс, Франция.

Мисия за съвършенство

За своя цел и мисия Boiron си поставя да помогне на професионалните готвачи в областта на храните и направата на солени и сладки и напитки със своята продуктова си линия, постоянно съобразена с техните изисквания. Водени от тази мисия, компанията избира плодове и зеленчуци от най-добрите източници по целия свят, а след това експерти ги събират и обработват използвайки техники, наследени от сектора на шампанското с знания, които гарантират автентичен вкус, цвят и текстура.

Качество на производство

Boiron използва специфичен и тестван процес на обработка за всеки плод и зеленчук, за да гарантира че оригиналните им качества и нутриенти се запазват, а след обработката, те са защитени чрез дълбоко замразяване, което позволява дълъг срок на годност, което гарантира на професионалистите наличност на от продукти през цялата година.

Вкус и произход

Продуктите на Boiron притежават изключителен и автентичен вкус, цвят и текстура, максимално близки до пресни плодове и зеленчуци. Във производството не се използват оцветители, сгъстители и консерванти, което придава невероятен финес на вкуса на плодове и зеленчуците в продукта.

С гамата на Boiron, удобството за професионалиста е несравнимо – спестявате работно време и контролирате разходите си с готови за употреба и прости продукти. Опаковката е проектирана да задоволи изискванията на всяка професия в кулинарния бранш.

Страст към вкуса

Зад усилията на Boiron стои страст към вкуса и автентичността, а удоволствието на клиента дава истинско значение на работа на компанията.

Всеки професионалист може да разчита на уникалният опит на Boiron в производството на своите продукти, на производителите, които снабдяват компанията с плодове с отлично качество, на мрежата от дистрибутори по целия свят и на персонала компанията, без които нищо би било възможно.

Повече за Boiron

Посетете уебсайта: www.my-vb.com

Последвайте Instagram страницата

Разгледайте Facebook страницата

Вижте профилът на компанията в LinkedIn

Започнете да работите с продуктите на Boiron и във вашите обекти

Реклама