Bridor - EOS Horeca
Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Bridor

Bridor - над 35 години качество

Bridor е компания за производство на хлебни изделия, основана от Луис Льо Дъф през 1988г. и базирана в Бретан близо до град Рен, Франция.

Вярна на своите убеждения и ценности които носят успех на компанията повече от 35 години, Bridor търси най-доброто качество и автентични хлебни и сладкарски практики, за да задоволи своите клиенти професионални пекари и да помогне за тяхното развитие.

Традиция и съвременност

Вярвайки, че хлябът се заема основата роля в храната и кулинарството, Bridor неуморно работи, за да преоткрива и усъвършенства своите продукти, за да ги приведе в съответствие с нуждите и желанията на професионалнaлистите, за да улесни работата им.

Разнообразие и култура

От френски багети до вкусни скандинавски хлябове, от кроасани с масло до японски кроасани с червен боб, от индийски чапати до бразилски pão de queijo, Bridor е вдъхновена да създава изключителни продукти чрез богатият опит на пекари и готвачи от цял ​​​​свят. Продуктите на компанията са винаги вкусни и автентични, здравословни и естествени, винаги оставащи верни на своя произход.

Страст към пекарството

Още от началото на своето съществуване, Bridor е водена от страстта си към пекарството а именно, измислянето и производството на нови рецепти, акцентиращо на разнообразие от вкусове, осигуряването на високо качество на съставките, съчетаване мащабното производство с виртуозността на пекарския опит и поддържайки всичко това с безкомпромисно качество и вкус.

Ангажимент и отговорност

Bridor поема ангажимент да работи природосъобразно заедно с своите партньори, доставчици, клиенти и потребители, за да продължи да предлага висококачествени хлебни продукти. Водени от грижата за здравето и благосъстоянието на своите клиенти, качеството на съставките на продуктите си и поддържането и опазването на околната среда, Bridor поема отговорност да извършва своята работа съобразено с тези насоки.

Повече за Bridor

Започнете да работите с продуктите на Bridor и във вашите обекти

Реклама