Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Coombe Castle

Качество от Великобритания

С над 4 десетилетия опит в производството и дистрибуцията на страхотни на вкус британски и ирландски млечни продукти по целия свят, Coombe Castle поддържа широка гама сирена и сметани, за да отговори на изискванията и нуждите на всеки професионален готвач.

Разнообразие на вкус

Било то класически чедър от фермата или едно от по-екзотичните смесени сирена, която компанията предлага, продуктите на Coombe Castle предлагат разнообразие широко приложимо в кухнята на готвача.

Първокласни сирена

Със своя богат опит във производството на сирене, Coombe Castle предлага само най-доброто от Великобритания на клиенти по цял свят.

Желанията и нуждите на всеки майстор готвач са в основата на работата на компанията, за това Coombe Castle подбира само първокласни сирена с несравним вкус.

Благодарение на своята отдаденост и любов към качеството, сирената на Coombe Castle са любим продукт на професионалнисти от всяка държава.

Стандарт за качество

Със своят опитен и професионален екип от 35 души и в партньорство с 40 доставчици в над 45 страни, Coombe Castle се ангажира да поддържа високи стандарти за качество на продуктите си, като гарантира, че всички продукти достигат до вас в перфектно състояние.

С над 35 години опит, компанията се гордее с успеха си в износа на страхотни на вкус британски и ирландски млечни продукти по целия свят.

Повече за Coombe Castle

Започнете да работите с продуктите на Coombe Castle и във вашите обекти

Реклама