Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Corman

corman.366694c6

№ 1 Експерт в маслото

От 1935 г. призванието на Корман е да проектира, произвежда и предлага на пазара най-добрите масла, кремове и млечни мазнини, благодарение на уникалноте си и винаги иновативно умения в сферата на млечните мазнини.

Гарантиран успех за готвача

Благодарение на своето знание, работа и постоянство, Borman предоставя целогодишно на всеки готвач продукти от най-високо качество, постигнати чрез уникални и иновативни техники за контрол и обработка на млечната мазнина.

За професионалисти

Повече от 80 години Corman революционизира света на маслото и подпомага усилено успеха на готвачите. Още от далечната 1935 г. белгийската компания разработва уникални и иновативни методи за производство на масло, което до днешен помага на професионални пекари и готвачи. Качеството на продуктите на компанията и способностти да се адаптират към различни нужди прави Corman днес производител номер едно в света на продукти от млечни мазнини.

butter-slices-royalty-free-image-1572941196

Създаване и иновация

Corman е изобретател на листа от масло, който се използва за приготвяне на сладкиши и кроасани. Това помага на пекари и готвачи по целия свят да улеснят ежедневната си работа и да постигнат изключителни успехи в създаването на своите продукти.

В резултат на което, Corman се превръща в световен лидер в производството на листове от масло, като вече няколко поколения пекари ги използват за направата на своите продукти.

Ценности и качество

Отлични постижения чрез иновации, качество, защита на прирордната среда и устойчивост са ценностите, които водят Corman в работата си. Продуктите на компанията са създадени за всички ценители на хубавата храна и се намират от домовете на белгийски семейства и фабриките на производители на храни, до масите на най-добрите готвачи по целия свят.

Повече за Corman

Започнете да работите с продуктите на Corman и във вашите обекти

Реклама