Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Corman

№1 Експертът по масло

От 1935 г. насам призванието на Corman е да проектира, произвежда и предлага на пазара най-добрите масла, сметана и млечни мазнини, благодарение на уникалното и винаги иновативно ноу-хау в областта на млечните продукти, за да отговори и на най-взискателните нужди на професионалния готвач.

Съвършенство чрез иновация

Corman отдава работата си в услуга на клиента, водена от няколко основни ценности: Съвършенство чрез иновация, качество, устойчивост и традиция.

Стандарт на производство

Corman създава масла и сметани с изключително качество, благодарение на своите своите характеристики и вкус, специално адаптирани към нуждите и очакванията на всеки професионалист в кухнята.

Благодарение на своят дългогодишен ноу-хау и опит в иновациите в областта на млечните мазнини, компанията залага на стриктна селекция от висококачествени суровини в производството на своите продукти.

Гарантиран успех

Като пионери в своя сектор, Corman изобретява първия лист масло през 1985 г. От самото си създаване, компанията никога не е спирала да разширява своя уникален и иновативен ноу-хау за маслото, за да ви предложи пълна гама от решения, които са адаптирани към нуждите на готвача.

Corman има една единствена цел – да гарантира успеха на своите клиенти и създава продуктите си само по една причина, за да опростят живота на професионалиста. Corman е до вас, за да гарантира, че каквото и да предприемете, ще е успешно всеки път.

Вкусно и здравословно

Хубавото масло и сметана придава вкус и текстура на всяко ястие. За да може всеки да им се наслаждава пълноценно, Corman разработва продукти, които съчетават отличен вкус, качество и благостояние.

Компанията е световният експерт по масло с ниско съдържание на мазнини и произвежда своите продукти с намалено съдържание на холестерол и наситени мазнини, както и предлага масла и сметани без лактоза.

Естествеността е основна ценност за компанията както в рецептите, така и в процесите, за това всички продукти на Corman се произвеждат само с физически процеси, без химическа обработка.

Повече за Corman

Посетете уебсайта: www.corman.pro

Разгледайте Facebook страницата

Вижте Instagram страницата

Разгледайте рецептите на Corman

Разгледайте YouTube канала

Посетете LinkedIn профила на компанията

Започнете да работите с продуктите на Corman и във вашите обекти

Реклама