Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

D&L

D&L - Стандартът за сосове

Белгийската компания Devos & Lemmens (D&L) е известна с широкия си асортимент от сосове и по – специално със своята майонеза, която в продължение на 140 години печели сърцата на потребителите в повече от 70 държави по света, и намира все по широка употреба в кухнята на професионалния готвач.

Любимият сос на Белгия

Devos & Lemmens е най-известната марка сосове в Белгия с история датираща от 1886 година. Със своята широка гама от майонеза, и други разнообразни сосове, продуктите на D&L са незаменим помощник в хранителната индустрия, хотелите и ресторантите.

За близките хора

Компанията се гордее с факта, че нейните продукти вдъхновяват семейната атмосфера около масата акцентирайки на близостта и семейните ценности като истинската рецепта за удовлетвореност и щастие.

Иновация и страст за вкус

D&L търси нови съставки и рецепти ежедневно целейки да отговаря на качеството и вкуса, към които клиентите на компанията са привикнали през годините. Креативността и иновацията в ДНК-то на D&L се обединяват със страстта и добрият вкус даващ живот на рецепти разработени от професионални готвачи, обожаващи храната.

Повече от 140 години опит

D&L притежава богати познания и опит в областта на качеството и безопасността на храните, заемайки челна позиция в индустрията повече от 140 години.

С непрекъснатото си внимание към процедурите и внедряването на подобрения в производството, компанията гарантира постоянство в качеството и удовлетвореност на своите лоялни клиенти по цял свят.

Повече за D&L

Посетете уебсайта: www.belgian-sauces.com

Разгледайте Facebook страницата

Започнете да работите с продуктите на D&L и във вашите обекти

Реклама