Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Ermitage

90 години история

Всичко започва през 1931 г. в планинските райони на Източна Франция когато 211 млекопроизводители основават Ermitage с единствената цел да произвеждат сирена с най-високо качество.

През годините компанията се развива, като запазва своята култура, своята традиция в производството на сирене и своето ноу-хау, като днес продуктите на Ermitage са най-добър приятел в кухнята на професионалния готвач.

Качество и независимост

Ermitage се развива в регионите Grand Est и Burgundy Franche-Comté като независима кооперация, собственост на млекопроизводителите. Компанията обединява мъже и жени, горди с професията си, които работят всеки ден, за да запазят традиция в сиренето и да осигурят най-добрата възможна стойност за професионалистите в кухнята, които им се доверяват.

Разнообразие от сирена

Сирената Ermitage се произвеждат във Вогезите и Франш-Конте, два региона, които са географски близки и са успели да съхранят природата си, съставена от ливади, реки, гори и заобиколени от планински вериги. Като част от естествения си подход Ermitage предпочита само четирите съставки, необходими за производството на своите сирена: мляко, сол, ферменти и коагулиращи ензими.

Верни на традицията, сирената Ermitage запазват цялата автентичност и вкусове на своите региони Grand Est и Burgundy Franche-Comté – история и традиция за гурме сирената.

Автентичност

Представлявайки вече 211 различни млекопроизводители, Ermitage се разраства значително, но мисията и не се променя. Компанията продължава да популяризира и съхранява наследството на тероара и сиренето в региона. като от създаването си, нейната автентичност и ноу-хау остават непокътнати. Ermitage има тероар, ноу-хау и фантастични продукти, благодарение на страстни и отдадени животновъди и служители!

Ангажимент и отговорност

Верни на традицията, сирената на Ermitage запазват цялата автентичност и вкусове на един регион, история и стриктно съхранена традиция.

Водени от своите ценности, компанията винаги се стреми да се усъвършенства и да предостави на потребителите продукти с добър вкус и достъпна цена.

Професионалистите на пазара търсят здравословни продукти, продукти без консерванти и ГМО, но с вкус и автентичност, които гарантират удоволствието от храненето да се запази. Ermitage разбира това и се ангажира с устойчив подход към възможно най-естественото хранене на своят добитък.

RACLETTE-V2-WEB

Повече за Ermitage

Посетете уебсайта: www.ermitage.com

Разгледайте рецепти с продуктите на Ermitage

Посетете Facebook страницата

Последвайте Instagram страницата

Започнете да работите с продуктите на Ermitage и във вашите обекти

Реклама