Imperial - EOS Horeca
Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Imperial

Imperial - еталон за месни продукти

Imperial Meat Products е хранителна компания, известна със своите висококачествени салами, шунки, пилешки продукти и вегетариански продукти, ползвани от готвачи по целия свят.

Imperial се стреми към най-високо качество и безопасност, като прилага строги правила по отношение на производството и хигиената на храните. В компанията работят 800 души на 5 различни локации.

Експертиза в производството

Гордеейки се със повече от 60 години майсторство в областта и подкрепена от своята богата история и знания и опит, компанията се стреми всеки ден да прави качествени продукти и не спира да иновира.

Мисия и ценности

Imperial отделя внимание на всичко, което прави, за да може клиента да се наслади на нейните продукти. Компанията обръща внимание не само на продуктите и потребителя, но и на околният свят.

Така възникна стратегия на компанията „0-50-100“: 0 процента отпадъци, 50 процента по-добри месни и немесни продукти и 100 процента прозрачност, като по този начин Imperial допринася за околната среда и екологична работа.

square_toastkipfilet

Ангажимент и отговорност

Компанията знае, че потребителите все повече избират да ядат по-малко, но по-добро месо, а понякога дори да не ядат месо. Земята, околната среда, хората и животните са ценни, и Imperial поема инициатива да намалим въздействието си върху планетата.

Ето защо компанията работи върху нови видове вкусна храна с най-високо качество, произведени по отговорен начин, без излишни добавки: качествени заместители на месо, вегетариански спредове и дори хибридни продукти: месни продукти, съдържащи 30 процента зеленчуци.

Екология и прозрачност

Компанията поема инициатива да не губи излишна енергия, материали и вода, за да намали въздействието си върху планетата, както и вярва, че като работи с прозрачност, може да бъде най-добрият партньор за своите клиенти, потребители и колеги.

Прозрачността и сътрудничеството са необходими за реализиране на амбиция на Imperial, за това и компанията е отворена с произхода на своите продукти и добавки, като комуникира тази информация по открит и честен начин в рамките на организацията и извън нея.

Повече за Imperial

Посетете уебсайта www.imperial.be

Разгледайте Facebook страницата

Вижте профилът на компанията в Bloomberg

Разгледайте LinkedIn профила

Започнете да работите с продуктите на Imperial и във вашите обекти

Реклама