Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Lescure

Пекарско и сладкарско майсторство

През 1884 г. барон Леон Лескюр основава една от първите фабрики за млечни продукти в района на Шарант във Франция. За преработка на млякото, той използва традициона артизанска и перфектно овладяна техника, комбинирана с внимание към детайла при всяка стъпка.

Продукт на своята изключителна среда

Продуктите на Lescure изразяват характера на своя роден регион Шарант-Поату. Щедрата почва произвежда богат на хранителни вещества фураж, който придава млякото на млякото богат вкус, а царевицата добавена към храната на кравите го обогатява с богат маслен състав и гарантира консистенцията му.

Създадена за готвача

Lescure използва богатият си опит и ноу-хау в производството на млечни продукти, за да даде на професионалният готвач сметана, адаптирана да отговаря на нуждите му.

Разработена по най-взискателния начин, с търпениe, уважение към продукта и традиция, сметаната на Lescure е с чист, прецизен и отличен вкус, с голям обем и е идеална за приготвяне на сосове, гратирирани ястия, супи и десерти.

Традиция и опит

Lescure работи ежедневно, за да защити знанията, опита, вкуса, автентичността, характера и традициите, с които произвежда своите продукти.

Те са международно признато от професионални пекари, сладкари и майстори готвачи, които ценят автентичното. Тяхната консистенция и изключителен вкус ги правят предпочитани и от най-взискателните в кухнята.

За компанията, това е ценно наследство, което трябва да бъде увековечено. Lescure иска да предаде това наследство на тези, които имат желание да го използват, и да дава удоволствие на тези, които го опитват!

От земите на Франция

Продуктите на Lescure олицетворяват качество, постигнато благодарение на дългогодишен опит, ноу-хау, традиция и качествени суровини.

Днес те обединяват близо 3500 фермери, отдадени на майсторството в занаята и хубавият вкус, обичащи своят надарен от природата регион. Като ентусиасти, горди със своята земя и опит, те полагат усилия да запазят, споделят и предадат своите знания и наследство на бъдещите поколения.

visuel1.1d4c7df9

Повече за Lescure

Посетете уебсайта: www.beurre-lescure.com

Последвайте Instagram страницата

Започнете да работите с продуктите на Lescure и във вашите обекти

Реклама