Milco - EOS Horeca
Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Milco

Milco - тук, за да ви послужи

Milco – Le Domaine de Beauvoir e френски семеен бизнес от 1960 г., специализиран в производството на пастети, терини и мусове направени по френска традиция.

Компанията предлага повече от 150 продукта, чиято насоченост е както в конвенционалната, така и в гурме кулинарията.

Растеж и развитие

С всеки изминал ден, Milco – Le Domaine de Beauvoir не престава да подобрява своят начин на работа, за да предложи най-доброто от френската гастрономия на всеки професионален готвач.

Експертиза и качество

Персоналът Milco – Le Domaine de Beauvoir е високо квалифициран и с богат опит в разработването на колбасни продукти, като R&D екипът на компанията притежава новаторски подход и може да се адаптира към специфичните нужди на пазара.

Milco непрекъснато се стреми да подобрява своите услуги, така че да разширява своята гама, като се стреми бързо да се адаптира към исканията и нуждите на своите клиенти.

image
1547637743

Гаранция за качество

Подобрявайки постоянно своят стандарт на работа, Milco изгражда дългогодишни отношения със своите доставчици, за да гарантира оптимално качество.

Milco – Le Domaine de Beauvoir не само слуша и отговаря на нуждите на своите клиенти, но и на тяхното търговско развитие като гарантира редовност в качеството, сигурността и доставките. Компанията работи само и единствено с първокачествено прясно френско свинско месо.

Повече за Milco

Посетете уебсайта: www.milcosas.fr

Започнете да работите с продуктите на Milco и във вашите обекти