Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Naarmann

Разнообразни млечни продукти за ресторантьорството

Вече повече от 117 години, компанията Naarmann от региона Мюнстерланд е доставчик на висококачествени дълготрайни и разнообразни млечни продукти за кетъринга, хранително-вкусовата промишленост и производството на храни. Благодарение на високото качество при производството на млечни продукти и постоянното доразвиване на асортимента, Naarmann успява да си създаде име на производител на мляко в професионалната сфера, и оттогава става неизменна част от кетъринга и хотелиерството и добър помощник за професионалиста във кухнята.

Създадени за професионалисти

Целта върху която Naarmann се фокусира и работи ежедневно е да да улесни професионалистите производители на продукти да приготвят лесно, бързо и качествено храна. Млечните продукти на компанията са проектирани да бъдат проста основа за всяко ястие, давайки на готвачите и потребителите възможността да се съсредоточат върху най-важното: един изключителен продукт!

Качество и устойчивост

Мисията на Naarmann е да отговори на възможно най-високите стандарти на своите клиенти. За компанията качеството и устойчивостта вървят ръка за ръка, защото и двете изискват съзнателното използване на ценни ресурси, за това тя прилага строк контрол и управление на качеството, което и позволява постоянно да доставяме висококачествени млечни продукти, които са произведени и могат да бъдат допълнително обработени природосъобразно и устойчиво.

Най-висок стандарт

Основата на всички продукти на Naarmann е млякото, а компанията работи само с избрани ферми, които доставят мляко отговарящо на най-високите изисквания за качество и безопасност.

Naarmann обръща особено внимание на чистотата на фермите и качеството на храната в тях, за да може да бъде гарантирано, че добитъкът получава подходящо отглеждане, а млякото се доставя прясно всеки ден и след това се преработва чрез изпитана процедура, за да се създадат млечните продукти на Naarmann.

Технология на производство

Клиентите на Naarmann са особено благодарни за дългия срок на годност на млечните продукти и тяхната изключителна безопасност. За да се гарантират тези стандарти, доставеното мляко – което е в основата на всички продукти на Naarmann – се изследва първо в лабораторията на компанията, чиито аналитични методи са в съответствие с Международния стандарт за храните (IFS), a най-съвременните техники за асептично производство и бутилиране позволяват на Naarmann да поддържа високо качество през целия производствен процес.

Naarmann

Посетете уебсайта: www.naarmann.de

Посетете Facebook страницата

Последвайте Instagram страницата

Разгледайте профила на компанията в LinkedIn

Започнете да работите с продуктите на Naarmann и във вашите обекти

Реклама