Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Prova

Ванилията на готвачите

Prova Gourmet е френска компания с над 75 години опит в подбора на най-ценните съставки и превръщането им в продукти с несравним вкус.

Ванилови зърна с различен произход, натурални екстракти и ароматизатори, прахове, пасти и захари – това са кулинарните творчески материали, които Prova предоставяме на професионалистите в областта на гастрономията по целия свят, за да направи изключително всяко дегустационно преживяване.

Ангажимент за високо качество

Водена от своите 75 години опит, Prova съчетава традиция и модерност. Благодарение на таланта на своите специализирани екипи, компанията подбирам най-добрите суровини и ги съчетава, за да създаде перфектните продукти за професионалния готвач.

Качество и вкус

PROVA предлага екстракти от ванилия от най-висок клас с различна разтворимост, подходящи за всички храни и напитки в кухнята на готвача.

Гамата екстракти от ванилия на PROVA е разработено така, че да отговаря на нуждите на всеки професионалист по отношение на вкуса и качеството.

От началото на своята дейност и благодарение на експертния си опит, PROVA подобрява вкуса и качеството на своите продукти и търси най-добрите съставки в целия свят, за да предостави най-доброто на пазара.

Грижа за планетата и хората

PROVA е ангажирана да намали въздействието си върху околната среда и да помогне за опазването на биоразнообразието, като полага грижи и предприема действия за един по-добър свят.

Компанията постига чрез устойчиво управление на природните ресурси и оптимизиране на методите за производство, транспорт и потребление.

Prova създава своите продукти от суровини, отгледани с помощта на отговорни и устойчиви селскостопански практики и с интегриране на принципите на проследимост и благоприятстване на природата.

Защото обича, живота, хората и планетата.

Ангажимент към бъдещето

За изпълни своя ангажимент да помогне на професионалистите в кухнята, PROVA търси автентичността и се съсредоточава върху своя опит, за да извлече есенцията и най-доброто от природата.

Това е свързано с желанието на PROVA да създава продукти от суровини, отглеждани с помощта на отговорни земеделски практики и интегриране на принципите на проследяване, и благоприятстване на природата. Това е страст и ангажимент на компанията.

Prova изгражда силни и подкрепящи взаимоотношения със своите клиенти, доставчици, доставчици и институционални партньори на ежедневна и дългосрочна база, със стремеж да се интегрира конструктивно в регионите, в които работи, и да подкрепя местните общности.

Повече за Prova Gourmet

Посетете уебсайта: www.prova.fr

Разгледайте Facebook страницата

Последвайте Instagram профила

Разгледайте профилът на компанията в LinkedIn

Започнете да работите с продуктите на Prova и във вашите обекти

Реклама