Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Ponti

Качество и стандарт за професионалиста

Ponti e един от най – разпознаваемите италиански брандове по света и световен лидер в производството на оцет от 1867г.

Автентичност и традиция

Продуктите под името Ponti отличаващи се с неповторимо качество и традиционни методи на приготвяне достигат до наши дни след повече от 150 – годишна история започнала в Sizzano (Новара), Италия.

Балсамови оцети от Модена (със стандарт за качество на Защитен Географски Регион), глазури с деликатен плодов оттенък, винени дресинги превърнали се в неизменна част на домакинства от почти всички точки на планетата съставляват днес гамата на Ponti.

Италианският оцет

Продуктите на Ponti са по масите на ценителите и в кухните на професионалистите по целия свят, защото компанията успява да предаде страстта си към вкуса на своите продукти.

С грижа за всеки детайл, Ponti гарантира качество с пълна прозрачност. Автентичност и традиция са принципите, които вдъхновяват компанията и представляват стълбовете, на които тя се основава.

Ценности и стандарт

От самото си създаване Ponti залага на неповторимия вкус постигайки завидна колаборация от естествени съставки и високотехнологичен процес на производство, за да може всеки всеки професионален готвач да разчита на качество в кухнята.

Традицията и автентичността са заложени в ДНК-то на компанията и живеят в нейната корпоративна култура и до днес.

Производство

Ponti Group разполага с четири свръх-модерни производствени бази в Италия, където технологиите и автоматизацията контролират качеството до последния детайл.

Антропоморфен робот за сглобяване и демонтаж на палети, X Rays (рентген) за проверка съдържанието на всеки буркан както и безпилотни совалки за палети с готови продукти са само част от свръх модерните мощности внедрени от компанията за контрол на производството.

Повече за Ponti

Посетете уебсайта: www.ponti.com

Разгледайте Facebook страницата

Започнете да работите с продуктите на Ponti и във вашите обекти

Реклама